Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: CO JEST?!

Predator
    Guest

Re: CO JEST?!

Popieram Jerego - licznik nieraz mówi o wiarygodności (wiadomo że osoba z 2k postów nie oskubie kogoś za 30 zł) więc nie usuwaj!!!

ironkapela
    Guest

Ja bym usunal licznik postow, i zamontowal takie cos jak np. "Pomogl - xxx razy" To by chyba bylo dobre.

PS. Nie wiem czy da sie cos takiego zrobic.

Saurus
    Guest

A kto by to liczyl i spisywal??

ironkapela
    Guest

Chodzi mi o takie cos z opcja klikania na "pomogl" i naliczalo by sie automatycznie.
    Widzialem takie os na innych forach

Karn
    Guest

to że ktoś nap;isze 2k razy "??"."ok","spróbuję","Też tak myślę","ładnie"."haha" ????? macie przecież napis taki fajny łądny "zobacz wsyzstkie posty użytkownika" czy jakoś tak i tam zobaczyć można czy kupiec bądź sprzedawca jest naprwawde wiarygodny... Tak mi sięp rzynajmnioej wydaje...

Gdanszczanka
    Guest

ja tak samo uważam! Napwet nie wiem po co jest ten licznik...żeby niektórzy sobie nabijali i tyle. Daf...współczuję Ci,taka strata

Atrax
    Guest

Wlasnie Jak wyleci licznik, to nie bede mogl sobie postow ponabijac
    A ja oprocz pasozytowania nic tu nie robie, wiec nikt mnie nie bedzie kochal

Ten licznik jest dla mnie jak brat chlip chlip. I dla innych spamerow tez

Gdanszczanka
    Guest

Zupełnei nie rozumiem czemu tak bardzo zwracacie uwagę na ilość postów?Może to leczy wasze ehm...kompleksy? A może ja o czymś nie wiem,może mody będą rozdawać osobom z największą ilością postów?

Uprawnienia umieszczania postów