-
dlaczego taki podzial "Giełdy"
uwazam ze do tej pory dzial wspolny SPRZEDAM byl o wiele lepszy i wygodniejszy niz teraz po zmianach ?
co o tym sądzicie, czy ten podzial bedzie juz na zawsze ? :P
-
Re: dlaczego taki podzial "Giełdy"
Dla mnie tesh było lepjej, ale zobaczymy jak sie rozkreci
-
Ale kiszka :| Dopiero teraz zobaczylem.
-
-
Moim zdaniem teraz jest lepiej- przynajmniej będzie jakiś porządek. Nie będę musiała wypatrywać ogłoszenia o gadach spośród postów "sprzedam pająka" itp
-
za wczesnie, zeby mówić cokolwiek.
do tej dyskusji powinniśmy wrócić za miesiąc...
-
jak dla mnie taki podział jest bardzo dobry, większośc ogłoszeń dotyczyła ptaszników, osoby które ich nie chcą kupić gubiły się w ogloszeniach bo ciągle widziały tylko ogłoszenia o ptaszniki.
tak będzie lepiej, kazdy wie gdzie czego ma szukać i gdzie co zamiescic.
nie bedzie takiej duzej wymiany postów wiec łatwiej będzie znaleść starszą oferte.
osobiście jestem bardzo zadowolony 
-
Ja wolałem stare "sprzedam" poniewaz sprzedawca mial cala swoja oferte na 1 stronie napisana i wygodne bylo branie np. weza, gekona i pajaka od 1 sprzedawcy a tak to trzeba bedzie przegaldac wszystkie dzialy zeby zobaczyc czy czasem ten sprzedaca u ktorego mam zamiar kupić albopiloska nie ma czasem jeszcze zbożówki i może też śwerszczy... :| Strata czasu i szarpanie nerwów ;p mówie stanowcze "NIE" 
-
ale mogli by najpierw napisac o tym na forum a potem utworzyc te dzialy...
-
sorki niedoczytalem.... :P jednak beda zbiorcze ogloszenia... ;p ale i tak mi sie niepodoba ;p jak byl 1 dzial to widzialem od razu co nowego.... dziennie odpalam TCP z 100x i sobie czytam jakies nowe tematy a tak to teraz bede mial o kilka dzialow wiecej do czytania.... i myszka mi sie szybciej popsuje

Uprawnienia umieszczania postów