Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: pytanie

simooon
    Guest

pytanie

przepraszam wiem ze nie ten dzial ale nie wiem gdzie mam to umiescic.Umiescilem dzis posta o sprzedazy jaszczurek i weza.Bylo tam wszystko gatunki wielkosc.Zwierzeta byly jak najbardziej legalne (zadne jadusy).Prosze o wyjasnienie dlaczego post zostal usuniety.zaznaczam ze nie jest to moj pierwszy przypadek znikniecia posta bez zadnego powodu.prosze o kontakt moderatora.Pozdrawiam

BRAKUS
    Guest

Re: pytanie

coprawda ja go nie usunołem ale z tego co piszesz wnioskuje że nie podałeś cen

JeRy
    Guest

Najprawdopodobniej ja skasowałem Twój post ! Skosowalem go dlatego, że nie było ceny !!!!
    Pisze wyraźnie PODAJEMY CENĘ !!!

MareQ
    Guest

tych cen to tez sie tak wybiórczo czepiacie. Albo bądźcie konsekwentni w tym co robicie, albo dajcie sobie siana.

JeRy
    Guest

Mareq taki to problem podać cene?

ketnip
    Guest

Jery może mu o to dokładnie nie chodzi, tylko wiele postów zostaje bez cen nie usuniętych, mnie to też denerwuje troche, że ludzie nie podają cen

MareQ
    Guest

dokładnie tak jak kentip Ci tłumaczy, jery. Do niektórych przyczepiacie sie ze ceny nie podają, a na foru można znaleźć całą mase ogłoszeń bez ceny które nie zostają usunięte.
    Mnie osobiście też denerwuje jak ktos ceny nie podaje, ale kasując wybiurcze posty poprostu nie gracie fair. A potem sie dziwicie że forumowicze pretensje do modów mają. Co więcej - będziecie sie dziwić później dlaczgo jest tyle zarzutów pod waszym adresem.
    Jednym słowem - wszystko albo nic.

Obcy
    Guest

dla mnie wogóle bez sensu, czsami ktoś niewie jaka cene zawołac a chce pilnie sprzedać zwierzaka i jest sklonny ponegocjować , więc pisze cena do negeocjacji , niewiem co w tym złego

MareQ
    Guest

jasne, ale jakby wziął i napisał np 'cena do uzgodnienia' to już inaczej wygląda. A tak napisze wielkie nic i teraz bądź tu mądry i pisz wiersze.
    Wymóg podawania informacji co do ceny bardzo mi sie podoba, natomiast samo przestrzeganie tego zarówno przez userów jak i adminów to inna bajka.

JeRy
    Guest

Mareq takie posty sa usuwane !!! Ja przynajmniej wszystkie które widze usuwam (a prawie wszystkie widze) !
    Podaj posty w ktorych nie ma ceny

Uprawnienia umieszczania postów