-
STICKIES - pomysł sprawdzony na arachnoboardsach.
Proponuję utworzyć swego rodzaju "Tematy-na-stałę", które będą zawsze pod ręką. Mogłyby (a wręcz POWINNY) być texty o rozpoznawaniu płci pająka, o tym jak wysyłać itp. Pewnego rodzaju tutoriale. Pomysł ten super działa w arachnoboardsach i oszczędza im trochę miejsca. Oczywiście dla gadów/płazów/itp powinny być oddzielne stickies. W każdym dziale kilka najważniejszych i najczęściej poruszanych tematów (oczywiście jakoś trzebaby je pogrubić czy pokolorować żeby były bardziej widoczne).
-
Re: STICKIES - pomysł sprawdzony na arachnoboardsach.
Popieram ideę 
-
A czy nie zauważyliście, że już jest coś takiego?! Ślepota postępuje...
-
jasne tylko jak wszystko przejdzie pod phpBB
-
a przejdzie? Jak dla mnie taki uklad forum jest najlepszy ze wszystkich z ktorymi sie spotkalem, lepiej by bylo, gdyby taki zostal :| Najczytelniejszy jest.
-
To pokaż mi o mój ty przewodniku w którym miejscu. Chodzi ci o FAQ? Nie to miałem na myśli pisząc tego posta.
-
Nie ,jest juz cos takiego jak lista najciekawszych i potrzebnych postow (pod FAQ na niektorych forach, malo widoczny napis).
-
-
Dobra, te linki są tak megawidoczne że zawsze będą się posty powtarzały.
-
więc wystarczy je tylko wyszczególnic a nie utworzyć, bo juz takowe są, juznie raz było mówione, aby wlasnie zmienic kolor lub zrobić te napisy bardziej widocznymi.
Uprawnienia umieszczania postów