-
Uwaga na dziecko o nazwie Marx
Rzeczony osobnik o nieokreślonym bliżej i stojącym pod dużym znakiem zapytania stanie emocjonalnym założył temat, w którym to postanowił pochwalić się swoim kunsztem fotograficznym.
Na moje żartobliwe (i bynajmniej nie obraźliwe ani uszczypliwe) uwagi na temat jego akwarium (mające raczej mu pomóc w zwalczeniu glonów w tymże) zagadał do mnie na GG, po czym bez przyczyny zaczął mi ubliżać. Na moją uprzejmą uwagę, że przydałoby się trochę kultury stwierdził, cyt.:
Dalszej rozmowy nie było, ponieważ zgodnie z jego życzeniem usłużnie dostał bana na moim GG.
Wiem, że swoim chamstwem na privie nie łamie regulaminu forum, ale chciałbym go polecić uwadze i modlitwie adminów i modów jako pierwiastek podwyższonego ryzyka bo za chwilę się okaże, że zacznie robić kloakę równiez z tego serwisu.
-
Re: Uwaga na dziecko o nazwie Marx
zdaje sie, ze nie wyrazilem zgody na zamieszczanie na forum przywatnej rozmowy ?
-
Jak widać Szanowny Pan Marx ma bogate słownictwo i i wysokie IQ
-
A czy ktoś tutaj takową zamieścił? No chyba, że teraz się ładnie wstydzisz tego, jak obrażasz ludzi... :|
-
-
-
dzieciak z karabinem na kulki, ciekawe co bys powiedzial jak bys oberwal kilka kulek w ta pyskata morde ;/
-
Wsadziłbym ci ten karabin w otwór wydalniczy i wyciągnął paszczą.
Raczej nic bym nie powiedział. Takimi textami tylko pogrążasz się w oczach ludzi... Weź ten karabinek, idź do lasu i nie wyłaź aż ci nie przejdzie.
-
daj spokoj czlowieku, nie wypowiadaj sie jesli nie wiesz co ta "zabawka" potrafi . . .
-
Witam
Hej spokój!!
Marx Twojego posta jednego przed chwilą skasowałem (dział zdjęcia) bo rzeczewiście piszesz różne rzeczy. Wysłałem maila z informacją za co.
Nie pisz takich głupot, w końcu każdy może sie pomylić.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów