Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Uwaga na dziecko o nazwie Marx

Louis Cypherr
    Guest

Uwaga na dziecko o nazwie Marx

Rzeczony osobnik o nieokreślonym bliżej i stojącym pod dużym znakiem zapytania stanie emocjonalnym założył temat, w którym to postanowił pochwalić się swoim kunsztem fotograficznym.
    Na moje żartobliwe (i bynajmniej nie obraźliwe ani uszczypliwe) uwagi na temat jego akwarium (mające raczej mu pomóc w zwalczeniu glonów w tymże) zagadał do mnie na GG, po czym bez przyczyny zaczął mi ubliżać. Na moją uprzejmą uwagę, że przydałoby się trochę kultury stwierdził, cyt.:

idz pan w pizdu
    Dalszej rozmowy nie było, ponieważ zgodnie z jego życzeniem usłużnie dostał bana na moim GG.
    Wiem, że swoim chamstwem na privie nie łamie regulaminu forum, ale chciałbym go polecić uwadze i modlitwie adminów i modów jako pierwiastek podwyższonego ryzyka bo za chwilę się okaże, że zacznie robić kloakę równiez z tego serwisu.

Marx
    Guest

Re: Uwaga na dziecko o nazwie Marx

zdaje sie, ze nie wyrazilem zgody na zamieszczanie na forum przywatnej rozmowy ?

Czarna Mamba
    Guest

Jak widać Szanowny Pan Marx ma bogate słownictwo i i wysokie IQ

Louis Cypherr
    Guest

A czy ktoś tutaj takową zamieścił? No chyba, że teraz się ładnie wstydzisz tego, jak obrażasz ludzi... :|

Marx
    Guest

dzięki :]

Maniak
    Guest

Jak śmiesz podskakiwać samemu Lucyferowi ty... ty... ty kakaludzie jeden ty!

1) Jakoś nie zauważyłem wrogości w tym co w owym temacie z karabinem napisał Luis więc nie rozumiem takiej riposty.
    2) Dał ci dobrą radę - jak cię nikt nie nauczył to ja poczuwając się w obywatelskim obowiązku pomocy bliźnim powiem ci co robi się robi w takiej sytuacji. Otóż wypowiada się następujące zdanie:

"Dziękuję ci za pomocną radę."

Uwierz mi stary może ci się ta lekcja przydać.

3) Widać różnicę poziomów między Marxem a Luisem - wyraża się ona rozwojem kultury osobistej i zaawansowanym słownikiem i składnią wypowiedzi. Oczywiście no comment...

4) Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek na tym forum prosił o zgodę do zamieszczania rozmów prywatnych. Oczywiście każde stworzenie tej planety o IQ porównywalnym z marchewką nie wpadłoby na taki pomysł - oczywiście istota nickiem Marx w matematycznym zapisie wyglądałaby tak: marchewka>Marx, a w sportowym 1:0 dla marchewki.

5) Jak się wstydzisz tego co mówisz to po co to mówisz?

Oby więcej takich forumowiczów - będzie się z kogo śmiać

Dzieciak z karabinkiem na kulki i zgloniałym akwarium daje upust negatywnym emocjom związanym z tym drugim poprzez bluzgi na privie...

A tak na serio Marx - żal mi ciebie...

Marx
    Guest

dzieciak z karabinem na kulki, ciekawe co bys powiedzial jak bys oberwal kilka kulek w ta pyskata morde ;/

Maniak
    Guest

Wsadziłbym ci ten karabin w otwór wydalniczy i wyciągnął paszczą.
    Raczej nic bym nie powiedział. Takimi textami tylko pogrążasz się w oczach ludzi... Weź ten karabinek, idź do lasu i nie wyłaź aż ci nie przejdzie.

Marx
    Guest

daj spokoj czlowieku, nie wypowiadaj sie jesli nie wiesz co ta "zabawka" potrafi . . .

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Hej spokój!!
    Marx Twojego posta jednego przed chwilą skasowałem (dział zdjęcia) bo rzeczewiście piszesz różne rzeczy. Wysłałem maila z informacją za co.
    Nie pisz takich głupot, w końcu każdy może sie pomylić.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów