Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Kandydat na ostrzezenie lub bana

fibus13
    Guest

Re: Kandydat na ostrzezenie lub bana

Pewnie wnerwiony jest ze stadion Stali zamkneli i musi sie gdzies wyzyc ))

Samael
    Guest

MareQ napisał(a):

> gość próbuje walczyć w (jakby nie było) słusznej sprawie. Ja
    > sam osobiście nienawidze czegoś takiego jak jeden z drugim
    > zapuszczą włosy, wskoczą w glany, posłuchają metalu i robią z
    > siebie niewiadomo co... pełna kompromitacja. Nie wiem co
    > TylerPL chciał tym udowodnić ale to już jego sprawa.

Post Tylera byl zartem i kazdy kumaty odebral to jak dobry zart :] Ja tez chodze w glanach i mam dlugie wlosy i nie robie z siebie "niewiadomo czego",ale nikt mi nie bedzie pisal ,ze jestem brudas i sie nie myje tylko dlatego ,ze lubie ubierac sie tak jak ubierami slucham tego czego slucham !!! Daje sobie reke uciac ,ze gdyby w ukladzie wyszla gwiazda Dawida badz "lubie murzynow" znalazlo by sie kilku "tolerancyjnych walczacych w slusznej sprawie" .Jak widac niektorym slowo tolerancja jest zupelnie obce...Zastanawia mnie jedno,ze wiekszosc z tych "czyscioszkow" pisze "Bog ,Honor ,Ojczyzna",a potem "Zydzi do gazu"... Moim ulubionym powiedzeniem jest "Zdzblo w czyims oku zwada ,podzczas gdy belka we wlasnym nie zawadza" i niestety u nas w kraju sprawdza sie znakomicie.

Ps.Zapewniam Cie ,ze nie "posluchalem" sobie metalu tylko robie to od lat (od 92-93 roku) :]

Gdanszczanka
    Guest

MareQ,ja czegoś nie"kumam". Popierasz mrocznegokaraczana tylko nie sposób w jaki on to zrobił. W takim razie wytłumasz mi co robi przy Twoim mailu i w nazwie Twojej strony szatańska liczba "666"? Nie mam nic przeciwko używaniu tego ale dla mnie to hipokryzja. Tyle samo znaczy "Ave satan" i "666" biorac to poważnie(choć dla mnie trudno jest to traktować poważnie).

Tomek_Nie
    Guest

POPATRZCIE TYLKO KTO TU JEST BARDZIEJ MADRY I INTELIGENTNIEJSZY ! LUDZIE ODPOWIADAJACY NA JEGO POST W OBRONIE SWOJEGO ,,WSPOLBRATANKA" SLUCHAJACEGO TEGO SAMEGO RODZAJU MUZYKI ,TYLKO ONI STAJA W JEGO OBRONIE I W OBRONIE TEGO JEGO ZARCIKU ,,AVE SATAN" A LUDZIE CI KTORZY NIESLUCHAJA TEGO TYPU MUZYKI WOGULE NIEWPISUJA SIE I NIEWYRAZAJA SWOJEJ OPINII . A ,,WSPOLBRATANKOWIE TYLERA" IDA JAK KLAŁNY JEDEN ZA DRUGIM ZASLEPIENI W OBRONIE .,SKACZAC JEDEN NAD DRUGIM. A JEDYNYM MORALEM WYNIKAJACYM Z POSTU TYLERA JEST TO IZ CHLOPAK PRAWDOPODOBNIE BARDZO ZAKOMPLEKSIONY CHCIAL ZWROCIC NA SIEIBE JAKAS UWAGE TZN UWAGE FORUMOWICZOW W TEN SPOSOB IZ CHCIAL POKAZAC JAKI ON TO NIEJEST ,JAKIEJ ON MUZYKI SLUCHA I ZE ON JEST ,,AVE SATAN" HEHE I WIELKI FILOZOF WIELCE MADRY:/ A POPATRZCIE CHOC PRZEZ CHWILE W JEGO PROFIL W JEGO ZDJECIE Z PROFILU -WIDZIELISCIE ? WIDZICIE JAK PLYNA Z TEGO ZDJECIA KOMPLEKSY ? TYLKO PROSZE ZEBYSCIE ZARAZ NIEPISALI ZE TO TAKI JEGO ZARCIK I NIEZROZUMIELEM GO :/ ! TO TAK JAKBYM WRZUCIL SOBIE DO PROFILU FOTKE Z WIELKIM TATUAZEM NA KLATCE PIERSIOWEJ I TAKIE ZDJECIE MOZNA PODPISAC- PATRZCIE JAKI JESTEM TWARDZIEL MAM TATUAZ I TO DUUUZY! BOJCIE SIE MNIE JESTEM STRASZNY- I OCZYWISICE PATRZAC NA TAKIE ZDIECIE JEDYNA SUGESTIA JAKA NAPLYWA TO TO IZ CZLOWIEK MA WIELKIE KOMPLEKSY I CHCE ABY GO ZAUWAZONO I WIELCE CHWALONO:/ TAK SAMO Z FOTKA UZYTKOWNIKA TYLERA :/ TO JEST ZALOSNE SMIESZNE I SAM JUZ NIEWQIEM CO WAM TU NAPISAC CIEKAWEGO ABYSCIE ZROZUMIELI ,,ZART " TYLERA ZART KTORYM CHCIAL ZWROCIC UWAGE NA SWOJA OSOBKE. A CHOCIAZBY BYL ON ,,WIERNYM" CZLOWIEKIEM SLUCHAJACYM TEGO TYPU MUZYKI TO SZANUJAC SIEBIE I TA SUBKULTURE NIGDY NIEZROBILBY ,,ZARCIKU -AVE SATAN" TAKZE NASTEPNY WNIOSEK KTORY SIE NASUWA A TO DO LUDZI TYCH KTORZY SLUCHAJA DLUGO TEGO TYPU MUZYKI I BRONIA TEGO UZYTKOWNIKA I SIEDZA JESLI MOZNA TO TAK NAZWAC W TEJ SUBKULTURZE (NIEPAMIETAM KTOS Z TEGO POSTU SIE DOPISYWAL) TO CZY ABY TYLER TO NIE JEST ZWYKLY POZERANT ? JAK MYSLICIE ?

POZDRAWIAM

fibus13
    Guest

ja nie slucham metalu

SDY
    Guest

A ty to sie dobrze czujesz, chlopku? Mielec, no tak... Pisownia, jak widze na poziomie, docinki rowniez... Nie pisz wielkimi literami calego tekstu, to po pierwsze. Po drugie, jesli mowimy o psychicznych aspektach kompleksow to wiedz ze osoba zakompleksiona w zyciu nie dalaby swojego foto do publicznego wgladu, a takim jest umieszczanie zdjecia w internecie.

MareQ
    Guest

popieram w sensie że rozumiem jego zbulwersowanie. Tak jak napisałem - chciał dobrze ale brakuje mu klasy.
    Samael, bardzo fajnie że chodzisz w glanach, masz długie włosy itd itp, tylko sprawa jest tego typu że nie obnosisz sie z tym na lewo i prawo.
    A fakt, że karaczan napisał to co napisał kwalifikuje go do bana - bezdyskusyjnie.

A '666' w moim adresie jest dlatego że 'mareq' było już zajęte :P

Samael
    Guest

MareQ napisał(a):

>> Samael, bardzo fajnie że chodzisz w glanach, masz długie włosy
    > itd itp, tylko sprawa jest tego typu że nie obnosisz sie z tym
    > na lewo i prawo.

Heh ,bo nie ma w tym nic "extra",ale niektorzy to chyba maja jakies kompleksy i musza sie na forum "pokazac" (nie mam tu na mysli Tylera :] ). Wiesz i nie bardzo rozumiem z tym "obnoszeniem"...jesli na koszulce mam odwrocony pentagram (motyw uzywany przez wiele zespolow metalowych na swoich koszulkach) to co powinienem go zakryc zeby sie "nie obnosic' ??:> Kazdy robi to co lubi i powinno sie to uszanowac,a jesli ktos poczul sie urazony to mogl to napisac w bardziej konstruktywny sposob,a nie uciekac sie do prostackich epitetow. Jesli Tomek_Nie pil do mnie to powiem ,ze poza swoja osoba nie bronilem nikogo,bo tu takze chodzi o moja osobe :].Co do "wspolbraci" to widac ,ze jeden "inteligent" broni drugiego "inteligenta" w bardzo "inteligentny" sposob... Chyba w Mielcu pospolite ruszenie...

fibus13
    Guest

A OTO GROŹBY ZE STRONY MROCZNEGO

Oto rozmowa (a raczej prymitywny monolog ze strony mrocznego) przeprowadzona pare minut temu.Uwaga zawiera przekleństwa wiec w razie czego dam *** ))

8674961 (22:48)
    i co fibusiu? zadowolony jesteś? że mi profil usuneli?
    Fibuś (22:49)

nie czaje
    o co chodzi
    a
    Mroczny
    8674961 (22:49)
    tak to jak
    ja
    wiesz ja założe sobie teraz nowy profil i niema sprawy
    Fibuś (22:50)
    nie sądze
    8674961 (22:50)
    tak k**** jużto zrobiłęm pedale, a dla mnie będziesz zawsze piz*usią

Fibuś (22:50)
    poza tym takie zarty to trzeba bylo na priv zalatwiać
    wes chlopie k**** juz mnie nie denerwoj
    niebedzie mi k**** brudas ave satan wypisywał
    Fibuś (22:51)
    w zartach to pisal
    i to nie jest twoje forum
    forum jest po to zeby sie wypowiedziec
    jak ci nie pasowalo trzeba bylo milczeć
    8674961 (22:51)
    i ja też sie k**** wypowiedziałem
    a ty jesteś sprzedawczykiem?
    na admina staretujesz?
    do cieibe coś pisałem?
    załątwiałem sprawe z tylerem
    a ty musiałeś siewpie******
    to na priv
    jak z tylerem
    8674961 (22:52)
    ale nic... tak tylko pisałęm żeby ci powiedzieć co myśle o tobie że jesteś k**** lalusiem
    Fibuś (22:52)
    no tak ulzyj sobie
    hehe po czym mam se ulzyć ?
    myśleisz ze sie zdenerwowalem na ciebie?
    hehe
    8674961 (22:53)
    mam juz nowy profil i mnie to j*bie
    Fibuś (22:53)
    Co ty,szalikoweic jestes ze taki anty-metal
    jakimi szalikowcami człowieku
    nigdy na meczu niebyłem
    sram na mecze i stadioy
    i te wszysktie k**** szaliki
    Fibuś (22:53)

sram na tą stal całą
    i takich lalusiów jak ty
    8674961 (22:55)
    poprostu dla moich znajomych terrarysów będziesz teraz nie fibus tylko fibus ci*a... tyle ci chciałem powiedzieć lalusiu
    Fibuś (22:55)
    znajomych?
    Fibuś (22:55)
    dobra czesc

Oto cala inteligetna rozmowa którą brutalnie przerwałem ( już sie koleś rozkręcał,nie? hehe ))

MrocznyKaraczan
    Guest

Re: A OTO GROŹBY ZE STRONY MROCZNEGO

hehe jakie groźby ? :-D człowieku... ja tylko ci napisałem ze jesteś lalusiem przecież a nie groziłęm ci... w którym miejscu widzisz jakieś groźby? sam mowiles zeby załątwiać sprawy na priv więć co to ma znaczyć? laluś jesteś.... tyle

Uprawnienia umieszczania postów