-
co z ZIU?
Co sie dzieje z modem ZIU? Bo coś od pewnego czasu sie ani nie udziela w dziale pajączki ani nic... :/ może by wybrać nowego? Nie mówie że ziu coś źle robi czy coś tylko poprostu wougle sie nie udziela:/
Ps mam kandydata...
-
Re: co z ZIU?
Na czacie tez go dawno nie widziałem a jest opem .
-
O ile wiem, ma w tej chwili kupę roboty... więc raczej nie skreślajcie go. Po to jest kilku modów, by uzupełniać "braki".
Za jakiś miesiąc sam pewnie "urwę się" na dłuższy czas.
-
Nie skreślam go tylko może by na ten czas nieobecności ZIU (juz kilka miechów) wybrać tymczasowego moda...?
-
Kontaktowalem sie z nim. Mial ostatnio nadmiar pracy. Niedlugo powinien wrocic :]
-
hmmm fakt faktem ziu rzadko odwiedza TCP i dział pajęczaki, ale jezeli już coś napsize to sensownego. Osobiście uważam że lepsze posty miał zanim został modem, były jakieś ciekawsze. Ale cóż kazdy moze miec czasem dużo roboty na głowie i nie zawsze ma czas, a tak jak juz ktos powiedział, po to jest kilku modów żeby się zupełniali.
Co do kandydatów podejrzewam że kazdy chciałby kogoś innego. I nie powinna być to osoba którą się po prostu lubi bo się zna np z gg, tylko osoba, która jest odpowiedzialna, jest neutralna w stosunku do innych, nie wstrzyna kłótni i która przedewszytkim ma jakieś pojęcie o ptasznikach.
-
WOOW ;-) panowie doczekalem sie posta o mnie, milo mi ze ktos zauwazyl brak mojej osoby, mialem duzo roboty (matura, walka o etat) naszczescie wszystko sie udalo i powracam na forum. Wracam pelnic swoje obowiazki, dzieki tym co wstawili sie za moja osoba :-)
Pozdrawiam.
-
chrzanu nie znam tej osoby ani na gg ani prywatnie poprostu sadze ze ma ta osoba doswiadczenie i wiedze potrzebna modowi... :]
miło mi że nareszcie powracasz na tcp
(ZIU)
-
to napisz tą osobe przy jakis naborach lub zrób sonde czy się jej nalezy, ale i tak chyba ta osoba nie zostanie teraz modem bo jest już 3, chociaż ich liczba nie jest ograniczona i mogłaby być większa tylko juz niezadużo ?!
chodzi ci o Awi ?! roberta ?! Markosia ?!
z tego co wiem to awi chyba gdzieś kiedyś była modem z tego co pisała i jej chyba nie przypadło to do gustu ;P
-
awi nie bedzie chciala a theraposowi pewnie chodzi o robertap Tak rober ma bardzoooooooo duza wiedze przewyzszajaca np taka moja o niebo ale czas jego jest napewno ograniczony (zreszta robert jak by chcial byc modem to napewno by nim byl
Pozdro roberp.
Uprawnienia umieszczania postów