Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: małe wyjaśnienie dla kilku osób

Mieszany widok

michaśśś
    Guest

małe wyjaśnienie dla kilku osób

i co z tego ze jestem w terra od 2003 wczesnij miałem same dorosłe pajaki a teraz ja mam młode i wole sie zapytać na forum nież sam decydować , a co do murinusa to czsy on mnie ugryzie czy nie to mi jest obojetne bo zycie jest tak nudne ze nie ma dla mnie żadnego znaczenia wiec obojetne mi jest czy bede miał zwierze jadowite czy nie . Pozdrawiam Atraxa , i wszystkich na forum , tych którzy pisza ze zadaje walniete pytania także .

Dark Raptor
    Guest

Re: małe wyjaśnienie dla kilku osób

1. Wiek nie liczy się w terrarystyce tak bardzo jak doświadczenie (a niestety widzę, sądząc po treści Twoich postów, że podany przez Ciebie w profilu jest "bardzo" nieprawdziwy ;-)

2. Jeśli dajesz posty w działach, to rób to w prawidłowych (np. pytanie o kupno żab w dziale "płazy", i ten właśnie post umieszczony na "pajęczakach").

3. Przeczytaj regulamin forum i FAQ "pajęczaków". Myślę, że to wyjaśni wszelkie wątpliwości i ułatwi Tobie, oraz innym userom korzystanie z forum.

4. .... a co tam... miłej lektury

Samael
    Guest

Chlopie nie przesadzaj...skoro twierdzisz ,ze miales dorosle osobniki,to karmiles je pinkami !!!?? Odpowiedz na swoj ostatni topic znalazbys gdybys chcial i nie zaslaniaj sie tekastami w stylu - "lepiej spytam na forum".To Ty kupiles sobie zwierzaki i jestes za nie odpowiedzialny,a nie uzytkownicy forum !!! Skoro nie posiadles potrzebnej wiedzy,trzeba bylo odpuscic sobie zwierzeta.Nie jestem zwolennikiem "gnebienia" nowych/poczatkujacych,ale rewelacje typu "przekwalifikowanie" lividum z podziemnego na naziemniego sa nie tyle glupie co wrecz obciachowe !!! Owszem forum sluzy do pomocy,ale po to napisano FAQ zeby z niego korzystac i gdybys go chociaz przejzal to na pewno bys nie zadawal pytan odnosnie karmienia,bo tu nie trzeba byc specem i mozna to wziasc na logike i tak ja Ci tam odpowiedzialem - duzy pajak= duze papu,maly pajak=male papu i skoro tak oczywistych rzeczy nie jestes w stanie pojac to nie dziw sie ,ze sie z Ciebie smieja...

cyclosternum
    Guest

i smiej się durnią w oczy jak to ktos ma w opisie na forum :P

mordd
    Guest

Pisz po polsku. Wszystkim będzie łatwiej. Nic nie rozumiem. Co to za wyjaśnienia, skoro treść jest niezrozumiała...

MIDO
    Guest

człowieku hoduj co cchesz to twoj wybór.A jak karmiles dorosłe ptaszniki pinkami to powiem tylko tyle,ze wspołczuje i zycze powodzenia.
    A pozatym mogłbys to jakoś po Polsku napisac.

Uprawnienia umieszczania postów