-
Re: nowy dział poświęcony kameleonom
Oj Mido to nie jest raczej dobry pomysł. Zawsze znaleźliby się ludzie inteligentni inaczej, którzy to samo wrzucaliby do każdego działu.
-
Tak jak jest teraz nieraz w dziale giełdowym
Racja daf niektorym trzeba mowic 1 raz i zrozumia a niektorym ciagle bys powtarzal a i tak beda robic to co chca.
Co do forum o Agamie brodatej to jest to świetny pomysł bo razem z Gekonem lamparcim i Legwanem zielonym jest najczęściej spotykana jaszczurka w naszych terrariach.
-
nie to nie mi zabardzo nowy dział nie jest potrzebny a zawsze wsadzam swoje posty tam gdzie trzeba i tego nie myle
-
jak to forum będzie rozdrobnione co do rodzajów czy nawet gromad to ja pozostane tu tylko dla giełdy... bo nie będzie mi się chciało sprawdzać 50 działów... a z każdego rpawie mam jakieś zwierze
-
ja i tak jestem na jaszczurkach i zdjęciach iżadko na jaszczurkach i prawie wogóle na lamparcich bo tam ciągle są te same pytania a nie będę ludziom w kółko powtarzał
-
dokładnie - jeszcze te legwany, loamparty i brodacze moge zrozumieć, ale reszta tylko utrudniałaby korzystanie z forum zamiast ułatwić....
-
przeciez forum o jaszczurkach nie rozwija sie az tak dynamicznei, ze w ciagu jedengo dnia zostanie zapisana cala strona nowych postow. tak bylo w dziale sprzedam i teraz jest podzial. to jest sluszne i ulatwia wielu ludziom prace, a w dziale jaszcurki jak jest normalnie. tak jak na forum o wezach, mieczakach czy owadach. skoro chcesz tak dzielic forum, to czemu jeszcze nie powstal nowy dzial poswiecony zborzowkom, boa dusicielom i regiusom, a z dzialu plazy: zekotkom zabim, z dzialu mieczaki: ahatina ahatina itp to jest samo w sobie glupie, bo wtedy juz cale forum przestanie sie rozwijac. jak agama jest jaszczurka, to powinno sie o nia pytac w dziale jaszczurki. tak samo jest z kameleonami i gekonami lamparcimi (tez nie rozumiem po co jest to foum). agam ma calkowita racje, ze dodatkowe podzialy sa bez sensu. takie rozdrobnione forum jest juz na terrarystyce i w dziale DUSICIELE od miesiaca powstalo zaledwie 5-6 postow. chcecie, zeby tak bylo tez na tym forum? poza tym teraz sie stworzy forum, potem malo ludzi bedzie na nim pisac i bedziecieprosic, zeby je spowrotem wlaczyc do wiekszeg dzialu. to jest dla mnie robota glupiego, ale robcie co chcecie. takie jest moje zdanie.
pozdrawiam
ser
-
człowieku napisałem już że jak tak to ok i zostawidź to w spokoju a ten nagle wyskakuje z pretensjami jak ci się nudzi to weź znajć se inne zajęcie bo ci się nawet nie chciało poczytać co inni napisali jakoś na terrarystyka.com.pl jest rozdrobnienie działów i każdy pisze gdzie może a jak nie to po co rozdrabniać i koniec a nie koleś wyskakuje z pretensjami
-
Zgadzam sie z Ser'em. A tobie milo jak tak podoba sie na terrarystyka.com.pl to zawsze mozesz przeniesc sie na ich denne forum.
-
kto ma tutaj do ciebie pretensje? jestes chyba troche nadwrazliwy na swoim punkcie. mowie jakie mam zdanie na ten temat, bo jakbys poszukal we wczesniejszych postach, to wiedzialbys, ze taki temat byl juz poruszany setki tesiecy razy tak samo jak temat o nowym dziale: AGAMA BTODATA. mnie juz zaczyaja denerwowac takie bezsensowne tematy, wiedz postaralem sie i dobitnie wyrazilem swoje zdanie na tworzenie nowych bezsensownych dzialow...
Uprawnienia umieszczania postów