-
KGTZ
Może warto by było zamiescić na forum na stałe jakiś banner informujący o giełdzie, ponieważ jak na razie to ja nie widziałem żadnej reklamy o tej giełdzie, a jak znajomym powiedziałem ostatnio o niej (którzy również przeglądają różne fora) to byli zdziwieni bo nic o niej nie wiedzieli. Czy nie warto bardziej troche zadbać o swego rodzaju reklame giełdy?? Bo wiele osób o niej po prostu nie wie!!
-
Re: KGTZ
Jeżeli jestes często na forum to zauważyłeś pewnie że banner na górze strony sie zmienia na inny co pewien czas.
Banner giełdy jest tylko że nie zawsze, poprostu co pewien czas banner sie zmienia na inny.
Podejrzewam że kilka razy na dzień.
Więc nie martw sie.
-
No ale najwidoczniej za często się zmienia i jak juz jest to jest mało widoczny
Gdyby nie ulotki, które były rozdawane w Świętochłowicach, to też bym o tej giełdzie pewnie nie wiedział, a chętnie pojadę i coś zakupię :P A ja się nie martwie, bo nie mam o co 
-
mamy działy 'giełda' 'handel' 'imprezy, spotkania...' a ponadto 'na każdy temat' gdzie zawsze rególarnie przed giełdą (nawet nie koniecznie tą w świętochłowicach) ktoś pyta sie czy jakieś ludzie sie nie wybierają, więc mysle że każdy choć odrobine wkręcony w 'życie' forum da rade 
-
Ta gielda ma juz reklame na Allegro: uzytkownik o nicku _KGTZ_ Wiadomo o kogo chdzi.
Normalnie nie moglem sie powstrzymac
-
-
HODOWcy z niemiec
Wiadomo jacy Ci hodowcyz niemiec będą ? Gady , pająki?
-
Z Niemiec zapowiedzialo sie kilka osob ale zjednej hodlowli wezy, gadow i plazow...
Ja osobiscie mysle ze boom rezerwacji i tak rozpocznie sie dopiero w tydzien przed gielda,a to ze juz teraz jest tyle rezerwacji to niewatpliwy sukces...
Zapraszamy wszystkich
pozdr. Tomek
Uprawnienia umieszczania postów