-
Re: do terrarystow
Dlatego staramy sie obecnie pilnowac, aby poczatkujacy uzytkownicy nie byli celem szyderstw innych. Osoby, ktore w naganny sposob beda zwracac uzytkownikom uwage, co bedzie przechodzilo nawet i w chamstwo, beda przynajmniej upominane.
Nie nalezy zapominac, ze od pilnowania porzadku sa moderatorzy. A reszta niech tez bedzie wyrozumiala, bo mysle, ze 90% z Was ma posty, ktorych w zyciu nie napisalaby drugi raz. Ja tez sprzed paru lat mam tam jakies pytania o wylinkach...
Czasami widze, ze "wol zapomina, ze byl cieleciem".
Wiecie, co mnie denerwuje? Ze wiekszosc traktuje kazdego nowego uzytkownika jak debila, zanim jeszcze zdazy sie odezwac.
Ja rozumiem, ze pytania moga nas draznic... Ze moga sie powtarzac.. Ale zanim kogos sklniemy dajmy mu szanse, aby sam sie doksztalcil. Mysle, ze podanie w kulturalny sposob linka do FAQ, czy archiwum nikomu nie ujmie chwaly.
Ale chce tez zaznaczyc, ze osoba, ktora otrzymala odpowiednie zrodla pomocy, widziala FAQ, wie, co to archiwum, a mimo wszystko, z lenistwa nie chce skorzystac z tych pomocy, bedzie "tepiona" z cala surowoscia. Leniwych spamerow nie toleruje.
Ale nie zrazajcie do siebie nowych uzytkownikow... kazdy przeciez ma prawo "zbladzic".
Uprawnienia umieszczania postów