Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: KGTZ

Kordian
    Guest

KGTZ

Może warto by było zamiescić na forum na stałe jakiś banner informujący o giełdzie, ponieważ jak na razie to ja nie widziałem żadnej reklamy o tej giełdzie, a jak znajomym powiedziałem ostatnio o niej (którzy również przeglądają różne fora) to byli zdziwieni bo nic o niej nie wiedzieli. Czy nie warto bardziej troche zadbać o swego rodzaju reklame giełdy?? Bo wiele osób o niej po prostu nie wie!!

Theraphos
    Guest

Re: KGTZ

Jeżeli jestes często na forum to zauważyłeś pewnie że banner na górze strony sie zmienia na inny co pewien czas.
    Banner giełdy jest tylko że nie zawsze, poprostu co pewien czas banner sie zmienia na inny.
    Podejrzewam że kilka razy na dzień.
    Więc nie martw sie.

Kordian
    Guest

No ale najwidoczniej za często się zmienia i jak juz jest to jest mało widoczny Gdyby nie ulotki, które były rozdawane w Świętochłowicach, to też bym o tej giełdzie pewnie nie wiedział, a chętnie pojadę i coś zakupię :P A ja się nie martwie, bo nie mam o co

MareQ
    Guest

mamy działy 'giełda' 'handel' 'imprezy, spotkania...' a ponadto 'na każdy temat' gdzie zawsze rególarnie przed giełdą (nawet nie koniecznie tą w świętochłowicach) ktoś pyta sie czy jakieś ludzie sie nie wybierają, więc mysle że każdy choć odrobine wkręcony w 'życie' forum da rade

tomek125
    Guest

Ta gielda ma juz reklame na Allegro: uzytkownik o nicku _KGTZ_ Wiadomo o kogo chdzi.

Normalnie nie moglem sie powstrzymac

KGTZ
    Guest

Witam,
    Reklama na tcp juz ruszyla Sa bannery (rotacyjnie) maly banner na glownej stronie oraz napis wraz z przekierowaniem do glownej strony KGTZ na glownej stronie forum. Dodatkowo w kazdym temacie losowo ukazuje sie banner i musze przyznac ze u nas czesto widzimy bannery..
    Co do Allegro to zgadza sie byla reklama na koncie Rafała ale juz mu zwineli za to konto i teraz wyjasnia kwestie.. Myslal poczatkowo ze to przez to iz nie umiescil dopisku na aukcji ale okazalo sie ze poszlo walsnie o strone O MNIE z reklama gieldy.

Mam tez prosbe do osb ktore sprzedaja na Allegro i zamierzaja byc na gieldzie lub osob ktore prowadza strony terrarystyczne o umieszczenie naszych bannerow:

http://terrarium.com.pl/banner/advie...=43&n=afc4f897

lub

http://www.terrarium.com.pl/banner/banner/kgtz/big.gif

W zamian umieścimy wasz adres strony na głównej stronie KGTZ!

Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy!

pozdr, Tomek

Obcy
    Guest

HODOWcy z niemiec

Wiadomo jacy Ci hodowcyz niemiec będą ? Gady , pająki?

KGTZ
    Guest

Z Niemiec zapowiedzialo sie kilka osob ale zjednej hodlowli wezy, gadow i plazow...
    Ja osobiscie mysle ze boom rezerwacji i tak rozpocznie sie dopiero w tydzien przed gielda,a to ze juz teraz jest tyle rezerwacji to niewatpliwy sukces...

Zapraszamy wszystkich

pozdr. Tomek

Uprawnienia umieszczania postów