Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: do nooka lub modów

Saurus
    Guest

Re: do nooka lub modów

nook- a jeszcze co do problematycznych uytkownikow- zdaje sie, ze lewiatan81 nie przejal sie ostrzezeniami i nadal nabija sobie posty w dziale zdjecis :] Moze sie opamieta jak go ktos usunie?

Nook
    Guest

no ma problem bo liczniki beda wyzerowane tak do tygodnia to troche syzyfowa praca ale jak to lubi

Saurus
    Guest

Liczniki wszystkich beda wyzerowane? Czyzby w koncu cos sie zmienialo?

Awikularia
    Guest

Och nie, liczniki wyzerowowywowane beda!!!!!!!!!!! I po co ja sie tak udzielam na foruuuum! Tyle lat sobie nabijam posty, widze te czterocyfrowa liczbe, a teraz mnie chcecie tego pozbawic.... O ja nieszczesliwa..... :P:P:P Chcecie, zeby sie uzytkownicy szli masowo topic w byle jakim bajorze???? Nook, jak to zrobisz, to sie chowaj po katach i przemykaj w cieniu

minok
    Guest

Awikularia ty sobie jaja robisz a 90% użytkowników tak właśnie myśli:P

Guttata
    Guest

hehehe :P nie mogę doczekać się tej zmiany, mam nadzieję, że na lepsze

Guttata
    Guest

eeee, mam pytanie, czy idziemy w stronę komercjalizacji? będziemy miec takie forum jak inni??? czyli arachnea, terrarystyka i terrarysta? to jest jedyne w swoim rodzaju !!!!!!

minok
    Guest

Skoro wszyscy wtajemniczeni są dumni z nowego forum myśle, że nie ma się co obawiać:P Ja też czekam bo jestem ciekaw co tam wymyślili

Nook
    Guest

zrobie zapasy na rok zamuruje sie w piwnicy moze po roku sprawa przycichnie:P

Double
    Guest

oooch niiee oooch niiiie dajcie mi tylko w spokoju dobić do trzeciej tysiączki.... ;P

Uprawnienia umieszczania postów