Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: do nooka lub modów

Atrax
    Guest

Re: do nooka lub modów

Zgadzam sie.
    Potrzebnych bylo wiele zmian, ktorych niestety to forum nie daloby rady udzwignac.

piotr
    Guest

Do Was też pisze na priva "odwal się dziadku" czy tylko mi się poszczęściło?

P.

Theraphos
    Guest

wszyscy piszą o tej zmianie a kiedy ona nastapi?

A swoją drogą to agam ma racje, przydała by sie chociarz wzmianka (jeżeli nie ilośc dawnych postów) to od kiedy dany użytkownik jest zarejestrowany i jak dużo sie udziela...

daf
    Guest

Piotrek tylko chyba ty jesteś takim szczęściarzem :P

Double
    Guest

to też sie nie da tak - spis terrarystów jest dopiero od jakiegoś (nie pamietam dokladnie) - półtora roku. a jest tu wielu uzytkownikow, ktorzy siedza dluzej nic dwa lata. ale faktycznie szkoda, ze nie ma zapisanej daty rejestracji.

mordd
    Guest

Heheheh jak uroczo. ja się na dziada nie załapałem. Załapałem się na ignorowanie wszystkich wiadomości.....sam nie wiem co lepsze, chyba "dziad".

piotr
    Guest

Nie dziad tylko dziadek, a przecież co najwyżej mógłbym być jej ojcem ale wtedy stanowiłaby wzór zachowania na forum. :-)

P.

mordd
    Guest

Jest kilka osób, które "udzielają się" bardzo intensywnie, ale udzielają się tak, że skóra cierpnie. Ani "jak długo", ani "jak intensywnie" nie świadcza o niczym. Często najwartosciowsze wypowiedzi należą do osób, które bardzo rzadko zaglądają na forum, maja po prostu co innego do roboty. Ja licznik wywaliłbym do zera, razem z przyległosciami.

Awikularia
    Guest

Z przyległosciami, to znaczy z czym? Wszystko? To wtedy po diabla spis terrarystow? Chyba ze sa plany wywalenia go, to z gory przepraszam za podłe insynuacje .

mordd
    Guest

"Ja bym..." nie ma nic wspólnego z tym, co będzie To moje życzenia a nie głos większości. Uważam po prostu, że ocenianie na tak błachych podstawach jak ilość, lub częstotliwość wypowiedzi mija się z celem.
    "Z przyległościami" = Z przyzwyczajeniem, że ilość postów świadczy o wiedzy i w ogóle ze zwyczajem sprawdzania ilości postów. Chodzi o zmianę podejścia a nie likwidację spisu terrarystów

Uprawnienia umieszczania postów