Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: do nooka lub modów

Awikularia
    Guest

Re: do nooka lub modów

A, to te przyleglosci roznie mozna zrozumiec . Mnie tam osobiscie nie bardzo obchodzi licznik postow, moge miec 10 000, a moge miec 0. Ale to tez moje subiektywne zdanie. Z drugiej strony ludzie piszacy duzo (a ja sie rzadko czepiam, zdaje sie, ze troche mi wariactwa przeszly) sa kojarzeni w taki czy inny sposob. Np. jezeli pisze Atrax (i ma duzo postow w liczniku) to wiem, ze pierdół raczej nie napisze. Ale jak kojarze nick xxx (i tez ma duzo postow) to wiem, ze na niego ani nie mozna liczyc, ani za bardzo sie nim przejmowac. W sumie chyba na kazdym forum, jakie znam, jest licznik postow... Mnie on osobiscie ani ziębi, ani grzeje.

Ubiegam pytania co do uzytkownika "xxx" - to jest przyklad bez zadnych podtekstow.

mordd
    Guest

Ano właśnie, ja też kojarzę osobę a nie jej osiągi ilościowe. Po prostu powyżej uszu mam awantur o skasowane posty (miałem 100 a mam 50!)...... wiadomo

fibus13
    Guest

Jak patrze w profile niektorych uzytkowników to gdyby nie bylo działów "Sprzedam" , "Zdjęcia" , "Na każdy temat" to zamiast 1500postów mieliby 200... Jak widze ze ktos czesto udziela sie na forum "Zdjecia" i wypowiedz jego jest "Fajna fotka" to od razu wiem z kim mam do czynienia...

Uprawnienia umieszczania postów