-
Aleksander sorry...
Przepraszam ale po prostu tak się wkurzyłem... Odpisz jak to przecztasz oki. Ale wyświetl moje podziękowania dla tych którzy dobrze o tym napisali oki? To jest dla mnie ważne
-
Re: Aleksander sorry...
Wymiatasz młody... Ciesz sie że nie jestem tu modem bo byś już dawno poleciał !!!
-
Jasne, rozumiem. Niemniej raz skasowanych postów nie przywracam. Podziękowania zamieść raz jeszcze w wątku dotyczącym męczenia żółwi.
Proszę również byś tego typu korespondencji nie zamieszczał na forum - jeżeli uważasz, że kwestia usunięcia posta wymaga wyjaśnienia, napisz do nas mejla.
Mam również nadzieję, że nie tworzysz takiej ilości postów tylko dla ich...no własnie, ilości. Forum to nie blog, gdzie dla niektórych najważniejsza jest liczba osób czytającychnotkę.
Pamiętaj o tym proszę a żaden post nie zniknie
Pozdrawiam
Natalia
-
Bez kitu- po przeczytaniu tego tematu az sie pofatygowalem i przeczytalem wszystkie Twoje posty flops, zeby zalapac o co chodzi :]
Zanim COKOLWIEK napiszesz przesledz dokladnie forum, zeby przynajmniej w niewielkiej czesci zrozumiec panujace tutaj zasady... Bo Twoje dotychczasowe wypowiedzi sa bezsensowne i cholernie infantylne...
Uprawnienia umieszczania postów