Sprawa jest pogmatwana... Z tego co pamiętam Firia - autor opisu agamy błotnej na terrarystyce korzystała z moich rad na temat tej jaszczurki i z moich opisów (jeżeli źle pamiętam to przepraszam, ale tak mi się kojarzy). Nie chodzi mi tu o dane typu wilgotność bo wiadomo że sa podobne, ale o np. wymiary terra czy ilość podawanego pokarmu jaszczurkom w różnym wieku. Troche mi to wygląda na zerżnięcie, ale z drugiej strony sam udostępniałem te informacje i nie moge mieć pretensji że ktoś je sobie zachował i wykorzystał. Zresztą można by też powiedzieć że my zrzynamy ze stron zagranicznych. Problem w tym że na terrarystyce w niewielu opisach jest źródłopis. Myślę że wystarczy go stworzyć i sprawa zostanie załatwiona. Przyznam też ze staram się o utworzenie na tej stronce działu o ssakach w terrariach, ale absolutnie nie kierowałem się tym iż jest on terrarytyce, a jedynie chciałem wprowadzić coś nowego, na czym do tego troche się znam. Stworzyłem już dwa dosyć obzerne opisy i od razu zapowiedziałem że jeśli tu się nie przyjmą wyśle je na terrarystyke. Nie widze w tym nic złego, gdyż jak wspomniał kober obie stronki są po to by pomóc terrarystą i ich podopiecznym a nie po to aby ze sobą konkurować.