-
Re: Sprostowanie
Kolejna prowokacja? O co Tobie Atrax tak w właściwie chodzi?
Piotr Pręgowski jest współpracownikiem a nie właścicielem serwisu wiec prosze go nie mylić z moją osoba.
Znowu kolejna osoba próbuje pokazać jak została pokrzywdzona...
Korespondujcie sobie z Pepre na priv i zostawcie to forum w spokoju, znowu chcecie przedstawić terrarium.com.pl w złym świetle, ale się to nie uda (uważam że np. Piotrek się napracował, ale prosze go nie wiązać z serwisem i dawnymi dziejami, czy ja Wam coś robię? Nie rozmawiałem z nikim od Was chyba pół roku myślałem że się uspokoiło ale Wy tylko nakręcacie spiralę, może chcecie w ten sposób się również zareklamować?). Na poprzednie posty przymknąłem oko teraz już nie popuszcze, ciekawe co mądrego jeszcze napiszecie,
Tak czy siak sprawa "śmierdzi", ale ja sie w to nie mieszam to autorzy tekstów się zdenerwowali, i to z nimi nalezy wszystko wyjasnić.
Co do Twojej bezstronności mam pewne zastrzeżenia już kiedyś pisałeś na forum i bynajmniej nie obiektywnie (oczywiście że jedna strona została wielce pokrzywdzona
)
Tą bezsensowną dysputę moglibyście kontynuuować na poście skandaliczny plagiat, albo na e-mailach o co bardzo proszę.
Po co wracać do starych dziejów, nie dogadaliśmy się - trudno... życie toczy się dalej
Uprawnienia umieszczania postów