Yetee dobre hehehehehehe

KoReXoN chyba sam na siebie nienasłałem 4 gości na GG z Rudy Śląskiej któzy powiedzieli ze ty ich przysyłasz i umawiali się zemnom na bitke 50 vs 50 no to jak już dstałem potwierdzenie ze bitka umówiona to poszedłem sprawdzic co i jak a tu ani widu ani słuchu więc wiesz ale masz takie znajomoście że hu* by to strzelił człowieku kozaczysz tylko przez neta a co do mojego miejsca zamieszkania to zapewne jest lepsze niż "nasza kochana stolica" w której w większości mieszkają ludzie któzy mają bzika na punkcie tego miasta i uważają je za Bóg wie co a to jest normalne zasyfione i beznadziejne miasto.A to ze jest w jakimś stopniu rozwiniete to można tylko zawdzięczać pieniądzą całej Polski bo te ludzie z rządu to tylko kasie biorą i nic nierobiom no tylko w tej "naszej kochanej stolicy" czasami coś zmienią a to co zostanie wędruje do ich portfela więc niema się co dziwić ze Polska jest taka jaka jest poprostu jest korupcja i tak bedzie :]

thz za wypowiedź moze troszku jest bezsensu no ale cóżbyła pisana tak jak leciało :]