-
Re: Moje terraria :)
Goblin,, skończ bo jak Boga kocham mam powyrzej uszu Twoich komentarzy, textów i innych takich. Wszyscy Cie mają w dupie ale Ty dalej napierasz. Już nawet jak ktoś chciał oddać zbożówke w dobre ręce odrazu zastrzegł żeby to tylko nie był Goblin... Wypisujesz pierdoły, z regóły bez sensu. Żadko zdaży Ci sie napisać coś co sie kupy trzyma, coś w czym zawarta była by choc odrobina wiedzy.
Wygląda na to że to własnie Ty kozaczysz przez neta. Już bardziej wierze KeReXoN'owi, że nie nasyłał nikogo, jak Tobie, że ktoś do Ciebie coś pisał. Opamiętaj sie człowieku. nie wiem co chcesz osiągnąć taką postawą, ale napewno daleko nie zajdziesz.
I nie komentuj mojej wypowiedzi, bo itak nie przeczytam tego co ew. napiszesz, bo jest to więcej niż pewne że Twoja odpowiedz będzie bezsensu. To, co napisałem, jest tylko wyrażeniem mojej opinii na Twój temat.
Mikka, przepraszam Cie, że nie na temat, ale taak mnie poniosło :P
Musze sie zgodzić z innymi, ze czaszka w terra to mało ciekawy pomysł. Co do reszty, to już kwestia gustu. Fakt faktem, że te kwiatuszki pierwszożędne nie są, ale w końcu to Ty sie całymi dniami gapisz w te terraria i przede wszystkim Tobie sie mają podobać
Jak to sie mówi: o gustach sie nie dyskutuje 
Uprawnienia umieszczania postów