BooYaka nie ze wszystkim sie zgodze...
Autonomia to nie tylko obiekt ale i caly teren osrodka! Ognisko odbywac sie bedzie nad "budowla" a nie na jego wysokosci. Jesli bedzie tam impreza wieczorna to bedzie to jedynie dla zamknietego grona - takie to juz sa imprezy w Autonomii
Tak sie zdarzylo ze jestem czestym bywalcem i wiem co to za imprezy...
Ale szczezre powiedziawszy to jest to obojetne tlyko nie wiem czy w tym Twoim miejscu bedzie az tak fajnie.. to ze jest miejsce na ognicho nie znaczy ze jest to dozwolone, juz nie mowiac o namiotach.. co do jedzenia to ten kto bedzie zostawal na noc to pewnie sie zaopatrzy juz w jakis prowiant...
Po prstu sie nie zgadzam z tymi nawalonymi lepkami, "niefajnym miejscem" itd.
Jak byles na jakiejs imprezie w Autonomii to albo zle trafiles i z tad te wnioski albo po prostu nie zwiedzales warunkow jakie panuja za budynkiem poniewaz caly osrodek ciagnie sie wglab lasu...
Gdzie bedzie mozna w spokoju pogadac, wypic piwko itd itd (ja nie widze zadnych przeciwwskazan... )
A szkoda by bylo aby podczas ognicha i rozmowy interweniowala policja lub straz miejska co czesto sie zdarza w tych zacisznych miejscach...
U nas zapowiedzialo sie juz kilka osob chetnych do nocowania i uczestnictwa w ognisku ale maja zwierzaki dla ktorych przeznaczymy specjalne pomieszczenie na terenie osrodka... napisz czy wy dysponujecie w poblizu miejsca podobnym zapleczem i jak to sie ma odbyc (napisz mi doklandie gdzie to wtedy bedzie wszystko jasne)
Troszke zamieszalesale dobrze ze napisales
Jak tlyko bedziesz to sie do nas odezwij i napisz gdzie co i jak...
Jedno jest pewne - bedzie jedno wspolne oognicho![]()
![]()