-
Re: KGTZ - Oficjalne informacje przed gielda
Jestem jednym z DJ'i grajacych od pierwszych chwil powstania clubu "Autonomia" na ktorego terenie bedzie odbywac sie owe ognisko. Chciałem zapewnic wszystkich przybyłych ze "Autonomia" nie jest "wiejską dyskoteką" lecz alternatywnym miejscem spotkań ludzi ambitnych, chcących rozwijac swoje choryzaty myślowe, a co za tym idzie nie są spotykane tam osoby typu "napakowane dresy". Wejście osob postronnych na teren "Autonomi" jest filtrowane za pomocą profesjonalnego selekcjonera. Nasza klientela to ludzie sztuki, muzyki, oraz ludzie chcący sie spełniac w najrozniejszych dziedzinach artystycznychi, to z reguły ludzie młodzi pozytywnie nastawieni do życia i otajaczacego ich świata. Ja jako dj staram sie im dostarczyc kawałka mojej sztuki - mojej muzyki. Wiec zarzuty postawione przez kolege BooYaKa sa bezpodstawne. Zapewniamy wam naprawde bardzo miłą atmosfere, nieodpłatne pole namiotowe, oraz imprezę na dwóch poziomach w naszym clubie.
Poziom 1 - ambitna muzyka elektroniczna
Poziom 2 - "relaksacja ducha" - czyli chillout, jazz, down temo, ambient (które to właśnie gatunki muzyczne bedzie można w owa sobote usłysze w moim wykonaniu).
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów