Siemka!! JA bylem pierwszy raz na wyjezdzie i chyba ostatni!! Mialo byc duzo oznaczen jak dojsc , a ja po wyjsciu z PKS nic nie widzielem i sie blakalem ponad 2 godziny po miescie!! nic przyjemnego!! "Obok" carrefur-a hihi...to byla jakby osobna wies ponad 500-700m. dalej pod gore!! Strasznie trudno bylo sie zorientowac gdzie to ma byc!! Pytajac ludzi nikt nie wiedzial o co chodzi!! Wejscie 5zl. :/ i to mnie zbilo troszke!! Potem wejscie na "gielde" i koazalo sie ,ze frekfencja podobna do SwiebodzkiegoMalo wystawcow ,towar w normalnych cenach(mozna sie bylo targowac
) Glownym celm "zwiedzajacych" bylo wziasc do reki 1,7m. boa dusiciela(mam zdjecie z nim:P ,albo popatrzec sie na 1,5metrowego legwana :/ Jechalem pond 2,5godziny w jedna strone ,a potem 2 godz. szukania miejsca XXXXX !! podsumowujac pomysl swietny ,lecz lekki niewypal!! Przynajmniej ja to tak odebralem! Moim zdaniem powinno byc wiecej takich imprez zeby nie trzeba bylo sie tulac po Polsce w poszukiwaniu swojego pupila
a .... i tak kupilem jedna z 2 rzeczy ktore chcialem
pozdro

Malo wystawcow ,towar w normalnych cenach(mozna sie bylo targowac
) Glownym celm "zwiedzajacych" bylo wziasc do reki 1,7m. boa dusiciela(mam zdjecie z nim:P ,albo popatrzec sie na 1,5metrowego legwana :/ Jechalem pond 2,5godziny w jedna strone ,a potem 2 godz. szukania miejsca XXXXX !! podsumowujac pomysl swietny ,lecz lekki niewypal!! Przynajmniej ja to tak odebralem! Moim zdaniem powinno byc wiecej takich imprez zeby nie trzeba bylo sie tulac po Polsce w poszukiwaniu swojego pupila
a .... i tak kupilem jedna z 2 rzeczy ktore chcialem