A czy według ciebie moderator może łąmać regulamin ?? bezsensu , każdy "szary" człowiek dostaje bana za łamanie regulaminu , a mod co ? samowolka i robi co chce :] bezsensowne poglądy :]

Jak dla mnie można zakonczyc tą beznadziejną rozmowe , czekamy na nowe forum i nowych modów ... zobaczymy jakich wyborów teraz dokona Nook bo sam powiedział coś w stylu że to była nieodpowiedzialna decyzja ...

Do Vanaloon on jest nadal modem ... jeżeli rozmawiałeś z Nookiem o tym jak wybiera nowych modów i na jakiej podstawie to udzielaj się ... czytaj ze zrozumieniem bo o ile mnie pamięc niemyli gdzies pisałem że nie wszycy 14 latkowie sa tacy sami ... Dzisiaj niemam już sił prowadzic dalszej konwersacji , oczewiście moge byc prowokatorem i tym złym ... opinia na tym forum mało mnie obchodzi bo to już nie jest te same forum co kiedyś ... ludzi z którymi chciałem poznac poznałem i utrzymuje z nimi kontakty , ci którzy mi są obojętni ostaną mi obojętni a tych których niezchce znać niepoznam ... Vanaloon zapewne niemasz bladego pojęcia jak to forum wyglądało 1,5 roku temu ? wszyscy ludzie rzyczliwi i chcieli przekazać jakąs wiedze , teraz 80% tych ludzi odeszło przez dzieci , które sprawiły se kędziora i nauczyły sie łaciny gekona lamparciego i uwazają się za zaawansowanych terrarystów ... serwer ten czeka taki sam los jak tp , bo albo ludzie się sprężą i odrodza najlepszy terrarystyczny serwer w Polsce albo upadnie i nigdy sie niepodniesie , a porady udzielane na nim będa własnie przez dzieci z kędziorem... Takie jest moje zdanie i wcale niechodzi mi tu o Minoka tylko o całokształt tcp.

Nazar niepałam rzadzą moderowania , nawet jakby mi za to płacili niechciałbym byc modem takiego serwisu w jakim stanie jest teraz tcp.

Tyle mam do powiedzenia bo widze ze ludzie potrzegaja to w nieodpowiedni sposób.

Wiadomość zmieniona (13-05-05 23:58)