Nie uważacie, że ktoś wystawiając te zwierzaki musi zapłacić za lokal, ZUS, podatek itp. Jeśli nie macie ochoty to nie wchodzicie, więc w czym problem. Tego typu "wystawy" jeśli można to tak nazwać, nie są organizowane dla terrarystów, a ogólnie rozumianej "tłuszczy". I ja osobiscie uważam, ze bilet w cenie 4 zl. nie jest tragiczny, w końcu to 2 puszki Coca Coli. Już nie wspomnę, że skoro znajduje się ona w Sopocie, to nastawiona jest na turystów.
Dziwi mnie Wasza ignorancja dla tego typu wystaw, ja osobicie być tam nie mogę, bo mieszkam w Zgierzu, ale gdybym był na miejscu, pewnie bym wszedł. A dlaczego??? Zawsze jest szansa, ze zobaczę coś czego jeszcze nie widziałem. A nawet jak widziałem.... do zoo też chodzę, a widziałem wszystko co tam mają. Może uda się z kimś pogadać o zwierzakach, komuś coś opowiedzieć ( np. wytłumaczyć mamie jakiegoś przyszłego terrarysty, ze ten włochaty stwór w terra nie zje jej żywcem ), a przy okazji kupno biletu będzie wsparciem dla jakiegoś terrarysty, który zajmuje się tą wystawą.
Co do porównywań do zoo heh co z tego ze bilet jest niewiele droższy.... byłem w niejednym polskim ogrodzie zoo, czy oglądanie męczących się zwierzaków za 4 zł. jest frajdą??? Na szczęście powoli się zmienia się sposób hodowli ogrodów zoologicznych, a tego typu wystaw niech sobie będzie jak najwięcej, o ile ktoś kto je organizuje nie wciska ludziom ciemnot o pająkach zabójcach i ma o nich choć podstawową wiedzę i umiejętnośc jej przekazywania.