-
Re: sopot wystawa
Masz rację, żle się wyraziłam. Raczej chodziło mi o to że wystawa nie powinna opierać się na trzech okazach na krzyż. Uważam że B.albopilosum powinien być na każdej wystawie, tylko żeby to nei był sam kedzior. A co do mnie to jeszcze raz powtórzę: ja także potrafię się zachwycic kędziorem. Ponoć forum jest do wyrażania swojej opini,ja taką wyraziłam bo mam do tego prawo a Ty masz p[rawo do swojego zdania. Patrzymy troche z innego punktu widzenia. Może gdybyś zobaczył tą wystawę mógłbyś zrozumieć o czym mówimy : Kędzierzawiec, Kak, Sculptor i ja. Nie jesteś jedynym wrazliwym na tym forum i ja także ogladam,obserwuję, próbuję focic mikrostwory, choć ja pewnie troche krócej ze wzgledu na różnice wieku. Chyba sculptor powiedział o tym szyldzie gdzie jest pajączek i przez tą reklamę można wyobrazić sobei nie-wiadomo-co, w pewien sposób to nabijanie ludzi w butelkę,gdyz to co tam jest już opisywaliśmy. Nie byłam na tej wystawie w Gdańsku ale myśle że tam jest więcej gatunków bo i pomieszczenei większe a wciąż za te 4 zł. oczywiście wystawa w sam raz dla grupy kolonistów którzy nie mają jak wydać rodziców pieniedzy.
Uprawnienia umieszczania postów