-
Bardzo interesująca strona!
Podaje wam adres pewnej strony (www.cites.pl) która jest o tym jak wielu z was męczy zwierzęta i niszczy zagrorzone gatunki. Można odnieść wrażenie że my terraryści jesteśmy gorsi od ludzi którzy wypalają i wycinają lasy deszczowe i osuszają bagna na których żyją prawie wymarłe gatunki. Ja sie oczywiście z tym nie zgadam. Czekam na wasze opinie. www.cites.pl/
-
Re: Bardzo interesująca strona!
a ja sie zgadzam, jestesmy WSZYSCY potworami !!!
-
hehe... no to przeczytajcie
Mój legwan wiosną dał mi do zrozumienia, żeby go więcej nie katować i zwiał. Po czym widocznie stwierdził, że "nie ma tak dobrze..." i wrócił po 3 (słownie: trzech) miesiącach w świetnej kondycji. Osobiście doradzam wszystkim Terra-Sadystom nie dawanie opłatka swoim podopiecznym, ba a nuż by Wam wypomniały wszystkie krzywdy... Pozdrawiam ciepło i wiosennie w ten dzionek jakże nadający się na wymyślne tortury :P
-
Re: Bardzo interesująca strona!
ja jestem jednym z najwiekszych i najbardziej nienawidzonych ]:->
-
Re: pylius zabijaciel
hehe no wiadomo cos na ten temat na forum
)) pozdrawiam !~*
-
Re: pylius zabijaciel
najlepiej na wszystkie zaczepki odpowiadac ironia, doprawdy bardzo dojrzale zachowanie !
-
...nie ma juz nic
to nie jest ironia. ty po prostu nie łapiesz mojego poczucia humoru. przykre, w sumie co mnie to obchodzi. i podobnie powinno byc z tym, co ja pisze, a ty nie powinienes komentowac. zegnam.
-
Re: ...nie ma juz nic
nie wiesz co to znaczy ironia lub nie wiesz co to znaczy poczucie chumory, lub nie rozumiesz znaczena obu tych wyrazow
-
Re: ...nie ma juz nic
'poczucie chumory'.. moze chodzilo ci o chimery - tak, miewam je czasami.
Uprawnienia umieszczania postów