Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bardzo interesująca strona!

Bardzo interesująca strona!

Podaje wam adres pewnej strony (www.cites.pl) która jest o tym jak wielu z was męczy zwierzęta i niszczy zagrorzone gatunki. Można odnieść wrażenie że my terraryści jesteśmy gorsi od ludzi którzy wypalają i wycinają lasy deszczowe i osuszają bagna na których żyją prawie wymarłe gatunki. Ja sie oczywiście z tym nie zgadam. Czekam na wasze opinie. www.cites.pl/

Tribel
    Guest

Re: Bardzo interesująca strona!

a ja sie zgadzam, jestesmy WSZYSCY potworami !!!

hehe... no to przeczytajcie

Mój legwan wiosną dał mi do zrozumienia, żeby go więcej nie katować i zwiał. Po czym widocznie stwierdził, że "nie ma tak dobrze..." i wrócił po 3 (słownie: trzech) miesiącach w świetnej kondycji. Osobiście doradzam wszystkim Terra-Sadystom nie dawanie opłatka swoim podopiecznym, ba a nuż by Wam wypomniały wszystkie krzywdy... Pozdrawiam ciepło i wiosennie w ten dzionek jakże nadający się na wymyślne tortury :P

pylius
    Guest

Re: Bardzo interesująca strona!

ja jestem jednym z najwiekszych i najbardziej nienawidzonych ]:->

Re: pylius zabijaciel

hehe no wiadomo cos na ten temat na forum )) pozdrawiam !~*

Tribel
    Guest

Re: pylius zabijaciel

najlepiej na wszystkie zaczepki odpowiadac ironia, doprawdy bardzo dojrzale zachowanie !

...nie ma juz nic

to nie jest ironia. ty po prostu nie łapiesz mojego poczucia humoru. przykre, w sumie co mnie to obchodzi. i podobnie powinno byc z tym, co ja pisze, a ty nie powinienes komentowac. zegnam.

Tribel
    Guest

Re: ...nie ma juz nic

nie wiesz co to znaczy ironia lub nie wiesz co to znaczy poczucie chumory, lub nie rozumiesz znaczena obu tych wyrazow

Re: ...nie ma juz nic

'poczucie chumory'.. moze chodzilo ci o chimery - tak, miewam je czasami.

Uprawnienia umieszczania postów