Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Para leganów, terrarium, wyposażenie

Mieszany widok

Wilq_lpu
    Guest

Para leganów, terrarium, wyposażenie

Sprzedam parę legwanów z terrarium oraz całym wyposażeniem.

Samiec: powinien mieć ok 70cm, ale raz odrzucił ogon więc jest krótszy. Jest nieoswojony i trochę agresywny, nie da się dotknąć. Na moje oko będzie to bardzo ładny osobnik.
    Samica: ok 65cm, "kompletna", częściowo oswojona. Nie jest tak okazała jak samiec, ale wygląda sympatyczniej i jest bliższa ludziom.
    Legwany wykluły się w styczniu 2004, zostały zakupione od hodowcy, rok temu, legalnie, mam na to papiery, które dołączam. Jaszczurki są w pełni zdrowe i mają apetyt, wymagają tylko oswojenia.

Terrarium 60/60/100cm z osb. Dorobiona dodatkowa półka, 2 korzenie, 2 kanienie, miska na wodę i na jedzenie, żarówka dzienna HQL , żarówka nocna (czerwona), 2 termometry, 2 pędy sztucznych liści. Terrarium to prosta konstrukcja z czterema otworami wentylacyjnymi (dwa dorobione przeze mnie). Wygląda ładnie. Jedyną wadą jest to, że szyby zamocowane na prowadnicach stosunkowo głośno chodzą. Terrarium kupiłem za pośrednictwem forum od Wienia.
    Dołączam 4 opakowania sprasowanej ziemi firmy Tropical.

Zdięcia na maila najszybciej we wtorek (problemy z kompem) bądź mms'em.

Z legwanami niechętnie się rozstaję, ale w moim domu powoli nie ma dla nich miejsca. Ci, co deklarowali pomoc w opiece przestali się nimi interesować, a na wakacjach legwany będą tylko kłopotem.

Całość kosztowała mnie blisko 1000zł. Cena, za którą chcę to wszystko sprzedać to 500zł. Cena ta może ulec zmianie w przypadku wzmożonego zainteresowania ( licytacji na allegro) bądź jego braku.

Odbiór osobisty w Opolu lub humanitarna przesyłka na koszt kupującego.

Liczę, że moje legwany trafią w dobre ręcę. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem.

Wilq_lpu
    Guest

Re: Para leganów, terrarium, wyposażenie

Instnieje możliwość kupna tylko samca z terraium oraz wyposażeniem- Cena to 400zł.

Od dzisiaj dostępne są zdięcia.

Uprawnienia umieszczania postów