Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: E.cenchria cenchria za 400 zł!!!

Pawloosh
    Guest

E.cenchria cenchria za 400 zł!!!

Witam! Mam nadal do sprzedania samice E.cechria cenchria (brazylijski boa teczowy). Waz jest piekny, mierzy jakies 85 cm, zdrowiutki, bardzo spokojny. Rosnie jak na drozdzach, nie sprawia najmniejszych problemow- polecam osobom, dla ktorych bylby to pierwszy waz (choc oczywiscie nie tylko).

Cena za to cudenko to 400 zl! Do weza dokladam nowy termostat RT2 za darmo!

Uwaga! Moge (ZA DARMO!!!) dolozyc bardzo ladne TERRARIUM o wymiarach 80x50x50cm!!!

Zeby nie bylo watpliwosci: wiem, ze jak za takie cudenko, cena ta jest bardzo niska, ale zareczam, ze oferta jest PRAWDZIWA. Zwyczajnie zalezy mi na czasie oraz tym, by waz dostal sie w dobre rece.

Oferta tylko dla osob z Warszawy badz okolic- nie wysylam!

Wszelkie pytania prosze przesylac via e-mail.

Prosze o kontakt wylacznie osoby powaznie zainteresowane zakupem tego zwierzecia!

Pozdrawiam,
    Pawel

Arcan
    Guest

Re: E.cenchria cenchria za 400 zł!!!

Witam moze interesowalaby cie dorosla parka wezy machoniowych z doplata z mojej strony?

Pawloosh
    Guest

A ile bylbys gotow doplacic? Pytam z ciekawosci, poniewaz raczej wymiana mnie nie interesuje- jestem (niestety!) zmuszony do zrezygnowania z wezy (przynajmniej w najblizszej przewidywalnej przyszlosci).

Ale tak jak napisalem- powiedz, ile bylbys gotow dolozyc do machoniowych, moze sie jakos dogadamy

Pozdrawiam!
    Pawel

Arcan
    Guest

daj telefon do siebie zadzwonie i pogadamy

afek
    Guest

biore, jestem z warszawy, skontaktuj sie ze mna prosze
    gg2493297
    mail afx@gazeta.pl
    tel 501608876

pozdrawiam

Mareksss
    Guest

"afek" - i co kupiłeś? No to udało Ci się ten wąż był sprzedawany chyba od marca z krótkimi przerwami bradzo kapryśny sprzedawca - gratuluję. Ja nie miałem tyle szczęścia.

Pawloosh
    Guest

Nie zycze sobie tego typu komentarzy! Czy az tak Pana boli, ze nie mogl Pan nabyc mojego weza, na czym zreszta Panu bardzo zalezalo? Chyba w swych ogloszeniach podkreslalem, ze w gre wchodzi odbior tylko i wylacznie osobisty, prawda? Czy to az tak dziwne? Czy wsrod rodakow wtorny analfabetyzm jest zjawiskiem az tak powszechnym? Radze czytac wiecej ksiazek- to bardzo rozwijajace zajecie i z pewnoscia pomaga opanowac umiejetnosc czytania w stopniu na tyle dobrym, by czytac ze zrozumieniem chocby krotkie teksty (jak na przyklad ogloszenia w internecie...). Nigdy nie podejrzewalem, ze bede musial zachecac do czytania kogos, kto od biedy (co podkreslam) moglby byc moim ojcem...

Zanim Pan cos w przyszlosci napisze, radzilbym sie dobrze zastanowic- czy nie pomyslal Pan, ze tego typu posty moga stawiac mnie jako sprzedawce w cokolwiek dziwnym swietle? Co mi ma Pan do zarzucenia? Tylko to, ze nie chcialem wyslac zwierzaka? Czy fakt, ze preferuje odbior osobisty czyni ze mnie KAPRYSNEGO sprzedawce? Nie sadze...

Rozumiem, ze nie moze Pan mi darowac, ze nie sprzedam mu (tzn. Panu, zeby nie bylo watpliwosci...) tak pieknego weza po tak atrakcyjnej cenie, ale zeby od razu takie uszczypliwosci? Doprawdy, Panskie zachowanie jest ponizej wszelkiej krytyki!

Pawloosh
    Guest

Przepraszam, nie jestem sprzedawca, tylko sprzedajacym- na codzien nie zajmuje sie sprzedaza czegokolwiek. To tak, zeby nie bylo watpliwosci (jakichkolwiek).

Mareksss
    Guest

Mam wątpliwości do kilku stwierdzeń np. "wtórny analfabetyzm" i jeszcze kilku ale uważam, że należy zamknąć ten wątek bo dalsza dyskusja może przynieść więcej strat niż korzyści dla obu stron.

afek
    Guest

kuplem w koncu tego weza, nie bylo zadnych problemow z umowieniem sie co do warunkow transakcji, zero poroblemow.
    cenchria w dobrej kondycji prozentuje sie o wiele lepiej niz na zdjeciach
    do tego w tej cenie terra i termostat, super

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów