Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: gekony lamparcie [Wrocław]

Nook
    Guest

gekony lamparcie [Wrocław]

gekony lamparcie, młodziaki 50 zł /szt [1 szt only na Wrocław!!!, więcej, p. konduktorska]

nie ma juz tego kolorowego i tego na dole po prawej, chcialbym sprzedać te 2 największe tego mniejszego jeszcze troche potrzymam... mam jeszcze 2 świeżo wyklute więc można właściwie 3 gekony sobie zaklepać [ 2 wyklute co nie ma na foto + 1w prawym gornym rogu, poodbne sa do niego bardzo]. Zaklepanie polega na przelaniu kasy na moje konto:]. Ogólnie to za bardzo nie dyskutuję jeśli chodzi o sprzedaż, jak wpłacisz kasę możemy wówczas rozmawiać [stop zawracaniu d.. :]]]
    nie napisałem chyba jasno najpierw 2 te najwieksze z foty, pozniej mam 3 ktore troszke jeszcze podrosną i zaczną jeść [ze 2 tyg moze troszkę więcej]

97 1140 2004 0000 3002 3778 0925
    Paweł P.

zapraszam przede wszystkim Wrocław

jakby ktos chcial wiecej niz 1 to pogadamy o znizkach [np 2 sztuki po 90 zł] , mam jeszcze pajaki szczegoly w osobnym dziale, jakbys wziął i pająki to na pewno znajdzie sie atrakcyjna cena

koli
    Guest

Re: gekony lamparcie [Wrocław]

nook ja biore na 100% tylko prosze odezwij sie na gg 4274068 lub maila marcin-kosciuk@wp.pl

bad_boy
    Guest

możliwa przesyłka kurierem????

koli
    Guest

napisz chociaz czy mozliwa wysylka poczta?? jezeli tak to kase w pon wplace.

kagetsu
    Guest

gadasz dopiero po wplacie na konto? to ktos ci przeleje kase i ty mu powiesz ,ze "ej sory , juz nie ma jaszcurek" ? lol

Uprawnienia umieszczania postów