-
Re: !!!GEKONY LAMPARCIE GHOSTxALBINO!!!ZDJECIA RODZICOW, MLO
Nie wyglądaja inaczej od classic, tak samo. Nosza gen, który moga przekazac swoim potomkom i te mogą być odmiany ghost i/lub ALBINO.
-
czyli jak jest parka heterozygot ktore wygladaja jak classic to mozliwe ze ich mlode beda np.albino?
-
Przy odopowiednim doborze jak najbardziej, ale nie bedzie 100 % młodych albino, tylko 20-50 % albino i reszta classic(tu dokladnie sie nie orientuje)
-
SpN do jakiej ty szkoły chodziłeś ze niemasz ani troszke pojęcia o zwyklej mendlowskiej genetyce.
-
Re: !!!GEKONY LAMPARCIE GHOSTxALBINO!!!ZDJECIA RODZICOW, MLODYCH
ok moze ghost sa drozsze , albino chodza miejwiecej od 120 zł , a to niejest ani ghost ani albino tylko podwójna heterozygota , 200 zł za noworodki przestanmy to w szreku masz blizardy po 300 zł a to sklep , w gekonie tez sklep masz po 200 hypo tangarine a po 250 super hypo tangarine , a to tylko heterozygoty . Bez przesady
-
jeżeli wydaży sie jakis cud i cena spadnie jestem zainteresowany :P
-
Hej lekko przesadzasz ja mialem hetero na ghosta za 70 zł więc wiesz lekko przesadzasz...
-
moze macie racje..... ale jest fajniee... w mojim topicu mam najwiecej postow na stronie...
a jesli chodzi o cene... to powinno sie o tym mowic na priv :P.... ze mna zawsze sie idzie dogadać
ale co ja was bede uczył...
Pozdrawiam
)
Uprawnienia umieszczania postów