-
boa dusiciel wawa
sprzedam boa constrictor imperator pochodzącego z hodowli Gabora Kamińskiego. boasek jest bardzo ładny, nie ma problemów z jedzeniem. posiada dokumenty. boasek jest z lipca 2003. ma około 1m dług. nie przakarmiany. 100% samiec (był sondowany przez Gabora) więc będzie dobrym tatusiem
preferuje odbiór osobisty. lub mogę dowieźć gdzieś na terenie Warszawy. cena 270zł
kontakt:
andrej7@wp.pl
gg:2685919
pozdrawiam wujek
-
Re: boa dusiciel wawa
Mam pytanie czy niechcialbys go zamienic na np
-1 roczną parke zbożówek albo
-samiczke węża diademowego 1m dlugosci
-konsolę GBA
- Karabinek ASG
-
Będe mógł go odebrać 11 i 17 powiedz czy cos z tych rzeczy ci odpowiada jak nie to sie jakos dogadamy na gg 6536910 :]
-
Będizesz na giełdzie w świętochłowicach jeśłi tak to daj znać bo jestem zainteresowany

-
interesuje cię zamiana na regiuski??
-
Polecam wujka jako kontrahenta.
-
Masz może foto.Jeśli tak to poprosze na raddj@wp.pl
-
węża sprzedaje ze względu na to iż zamierzam zająć się hodowlą regiusów. także BRAKUS jeżeli posiadasz min. 2 letnią parkę regiusów to możemy się dogadać oczywiście za dopłatą z mojej strony. stary, nie będę w Świątochłowicach. Manie3ek niestety, ale jeżeli chodzi o wymianę, to w grę wchodzą tylko regiusy.
P.S. Michał dzięki za dobre słowo
pozdrawiam wujek
-
Ja mam regiusa - samice - ponad 1 rok .... zainteresowany ? (+dopł.)
PS. z kompletem dokumentów
-
jestem zainteresowany ale wolałbym zobaczyc wczesniej foto . Jezeli jest to zeczywiscie imperator to prosze sprzecyzuj sie jaka to jest populacja. pozdrawaim i czekam na maila
Uprawnienia umieszczania postów