-
Paradoxy, clinie i Plistospiloty
4 paradoxy za 120 zł -L5/L6
->3 samice i jeden samiec -lepiej miec więcej samic -samce przy kopulacji czasami hwytakami przebijają odwło samicy-i samica pada(patrz archiwum->pisał o tym Pulsar)
3 Plistospiloty Ginensis za 80 zł
-> 2 samice -dwie wylinki do imago i samice 3 wylinki do imago (nietrzeba już manipulować temperatura by zestopować go w rozwoju!!!!)
4 Clinie Calpardi za 80zł
->na 80 % dwie parki L4-lekko zielonkawe-puki co
ceny mogą ulec zmianie-dlaego piszcie na gg. 9050128 (jestem niewidoczny)
i mail : szaryprorok@op.pl
pozdrawiam
-
Re: Paradoxy, clinie i Plistospiloty
To raczej samiec może ulec zniszczeniu podczas kopulacji ! I właśnie lepiej mieć kilka samców i jedną samice ! (chodzi o p.paradoxy)
-
znowu : / .... słuchaj-poczytaj/pogadaj z Pulsarem-bo jak widze z twego opisu to niemsz paradox-i nie maiłeś/nie mnożyłeś,a wiedza z internetu jest często szątkowa-tak mówią w szkole-wiesz?? ....a Pulsar mnoży je trzy pokolenia i chyba jest wiarygodnym źródłem????chyba że wiesz lepiej.....
ale dzięki za reklamę i tak mam chętnych-dzięki za pomoc w sprzedaży....
ps. jesli ktos jest zainteresowany-nech poczyta archiwum -działu modliszki- co Pulsar pisze na ten temat-jest to zaawansowany hodowca-choduje paradoxy od kilku -ich -pokoleń więc jego spostrzeżenia sa cenne....
Pozdrawiam
-
Zgadza sie, lepiej miec wiecej samic.
-
"4 Clinie Calpardi za 80zł
->na 80 % dwie parki L4-lekko zielonkawe-puki co "- chyba Cilnia chopardi?:P
szaryprorok, ty sprzedajesz te paradoxy na allegro? Widzialem tam podobna oferte 
-
tak-na allegro też mam aukcje ale niewiem czy ich nieycofam-za mały popyt żeby ktoś dolicytował do sensownej ceny
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów