Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: MINIZOO - ciekawy sklepik

kafka
    Guest

MINIZOO - ciekawy sklepik

Sklep ma dosyć ciekawą ofertę http://www.minizoo.pl/ , ale to co zobaczyłem w dziale ryby (sic!) po kliknięciu na ikonę płazy, to mnie rozwaliło normalnie, he he, zapraszam http://www.minizoo.pl/ryba/ryba.htm .

Re: MINIZOO - ciekawy sklepik

nie no bosko, szczegolnie inteligentne sa te akwaria z lustrem zeby ryby sie pozabijaly o wlasne odbicia i Wielofunkcyjne Profesjonalne Akwaria dla zolwi wodnych z Gustownego Niebieskiego Plastisiu z Palemka. och.

kafka
    Guest

Tak troszkę OT, Double, masz już szyszki, czy Ci wykupiłem ?

e ja mam takiego płaza w domu ;-) a nie wiedziałem że to płaz, cóż człowiek uczy się całe życie ;-)

Rzaba
    Guest

Witam,

z tego co wiem to przynajmniej w Warszawie ten sklep juz nie istnieje.

Pozdrawiam wszystkich

KK-M

W Krakowie też już nie powinien - w sklepie jest legwan zielony, miałem zgłosić gdzieś bo w takich jest warunkach trzymany że mi się płakać chciało jak wyszedłem ze sklepu, ale nie wiedziałem gdzie mam zgłosić. Za darmo bym go nie chciał. Gdzie są ludzie z ochrony nad zwierzetami? Pytałem ekspediętki czy wie jak wygląda natrualne środowisko iguany, to nawet nie wiedziała co to jest iguana, jak jej powiedziałem że iguana to jest ta jaszczurka i pokazałem palcem na terrarium to powiedziała że nie ma zielonego pojęcia na jej temat. Legwan przysypany torfem, zero roślinności, bez wody, bez jedzienia. bez lampy grzewczej, bez UV i jeszcze drzwi otwarte na pole gdzie wiało i była niska temperatura. Totalna porażka. Z tym właśnie sklepem sąsiaduję podwórkiem!

Pozdrawiam
    Iguana Iguana
    Pyszczaki (j.Malawi)

Uprawnienia umieszczania postów