Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Jajka Straszykow

Bziak
    Guest

Jajka Straszykow

Witam mam na sprzedarz jajka:

Medauroidea extradentata (Patyczak rogaty) 3zł/10 szt. (partenogeneza), juz sie zaczynaja kluc...

Neohirasea maerens (Straszyk kolczasty) 5zł/10 szt. (zapłodnione)

Najlepszym rozwiązaniem jest odebranie jajek osobiście w Nowej Soli, ale również dobrze moge wysłac pocztą. Do ceny jajek należy doliczyć koszty wysyłki, 5-6zl. Nie wysyłam za pobraniem, jedyną formą płatności jest wpłata pieniędzy na konto. Po wpłynięciu kwoty na konto wysyłam jajka na drugi dzień. Nie wysyłam jajek w piątki i soboty (chyba że na własną odpowiedzialność). Minimalna kwota zamówienia to 5zl nie licząc kosztów przesyłki.

Już niedługo powinny być jajka Aretaon asperrimus

Kontakt: Gadu-Gadu(3654460), Mail(bziak6@o2.pl)
    http://www.mojahodowla.xp.pl (dużo zdjęć własnego autorstwa itd. itp.)

Pozdrawiam
    Bziak

Bziak
    Guest

Re: Jajka Straszykow

Sorry za nie wyswietlajace sie zdjecia juz teraz powinny sie wyswietlac w tym poscie......

Witam mam na sprzedaż jajka:

Medauroidea extradentata (Patyczak rogaty) 3zł/10 szt. (partenogeneza), juz sie zaczynaja kluc...

Neohirasea maerens (Straszyk kolczasty) 5zł/10 szt. (zapłodnione)

Najlepszym rozwiązaniem jest odebranie jajek osobiście w Nowej Soli, ale również dobrze moge wysłac pocztą. Do ceny jajek należy doliczyć koszty wysyłki, 5-6zl. Nie wysyłam za pobraniem, jedyną formą płatności jest wpłata pieniędzy na konto. Po wpłynięciu kwoty na konto wysyłam jajka na drugi dzień. Nie wysyłam jajek w piątki i soboty (chyba że na własną odpowiedzialność). Minimalna kwota zamówienia to 5zl nie licząc kosztów przesyłki.

Już niedługo powinny być jajka Aretaon asperrimus

Kontakt: Gadu-Gadu(3654460), Mail(bziak6@o2.pl)
    http://www.mojahodowla.xp.pl (dużo zdjęć własnego autorstwa itd. itp.)

Pozdrawiam
    Bziak

Uprawnienia umieszczania postów