-
..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!
Witam. Chciałbym Was poinformować o powstaniu nowej strony terrarystycznej - www.terraworld.prv.pl . Strona dopiero co powstała i niemalże nic na niej nie ma. Dla tego poszukuję osób które pomogłyby mi przy jej dalszym rozwijaniu. Serdecznie zapraszam do odwiedzania strony www.terraworld.prv.pl , oraz rejestracji na jej forum, a takze uzywania go - www.forum.terraworld.prv.pl
Pozdrawiam, newneo
-
Re: ..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!
newnoi weź wejdź na swojom strone na forum i daj na ogulnie o twojej stronie napisałem coś
-
Na forum mogles przynajmniej nie zwalac dzialow i ich opisow, bo czuje sie tam jak tu tylko ze tu o niebo lepiej 
-
Nie zabardzo rozumiem slowo zwalac... Jesli masz na mysli "pożyczanie" pomysłu autorów tej strony to muszę Cię poinformować, ze do takowego nie doszło. Trudno by bylo bym na forum strony terrarystycznej zrobił jakies nowatorskie działy. Logiczne jest ze wyglądac będą podobnie bo inaczej się po prostu nie da. Pozdrawiam, newneo.
-
A opisy musza byc wrecz identyczne?
-
no to wymyśl coś lepszego a nie czepiaj się chłopaka jak ci tak niepasują te nazwy to ciekawe jakie masz propozycje
-
widzę, że chłopcy dzielnie działają... ale jak uzyskacie minimalnie 100 osób na miesiąc odwiedzających wasz portal, zgłoscie się, postawię wam gigantycznego szampana :>
-
Jest biednie...
Życzę rozwoju, nie wróżę przyszłości...
hatiras
-
Żałosna i nikomu niepotrzebna podróba dwóch istniejących stron (terrarium + terrarystyka).
-
ja rowniez nie jestem za tworzeniem kolejnych portali terrarystycznych, dla mnie liczy sie tylko ten (bo terrarystyka za wolno sie laduje
, wolalbym zeby powstawalo wiecej stron poswieconych jednemu gatunkowi, a nie kolejne portale na darmowych serwerach
No ale kazdy ma swoje pasje:P
Uprawnienia umieszczania postów