Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: ..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!

MataManX
    Guest

Re: ..::Terraworld::.. - Nowa strona terrarystyczna!

wg mnie im więcej stron o tematyce terrarystycznej tym lepiej !!! nawet nowe strony są wartościowe przeciez nie każdy i nie od razu musi trafić na terrarium.com.pl a zwłaszcza szukając informacji o konkretnym zwierzęciu trudno trafić do tej witryny a co do stron o konkretnych gatunkach są przydatne ale widze że na nich się powtarzają wielokrotnie informacje z tych samych książek nawet więkrzość zdjeć to skany a jak się zbierze troche ludzi w mały portalik to i więcej wiedzy z doświadczeń a nie tylko książkowej wypłynie i zdjęcia będą ciekawsze no i będzie kontakt z hodowcami co jest utrudnione gdy stronę tworzy jedna osoba

Nook
    Guest

szkoda ze nie mam nigdzie zapisanej strony z terrarium.ht.pl to byla dopiero bieda z moimi opisami haha spisanymi z żałosnych tłumaczeń niemieckich książek, ale jakoś się udało i mamy to co jest teraz

Double, widzisz, strona istnieje 6 dni, a już mozesz stawiac szampana. Podac Ci adres na ktory masz go wysłac? Pozdrawiam, newneo.

Tak zeby na zlosc zrobic Podwojnemu tez sie tam zaloguje :P

PODWÓJNEJ jak już coś.

Jeśli ktoś chce dorzucić jeszcze jeden terrarystyczny portal - OK, życzę sukcesu.
    Uważam jednak, że powinno być więcej stron poświęconych jeszcze bardziej węższym tematom, np. rozbudowana strona o modliszkach, patyczakach, kruszczycach. Poszedłbym dalej mówiąc, że dużym sukcesem cieszyłaby się dobra strona np. tylko o liśććach. Warunkiem jest jednak wiedza administratorów, którzy potrafiliby wyłapać informacje cenne i wartościowe oraz umieśić je na stronie. Należy unikać kopiowania tekstu z innych stron (nawet nie weryfikując jego poprawności).

Ostatnio na Phasmodea wraz z kilkunastoma hodowcami budujemy coś o czym rzadko się nie pisze nawet na zagranicznych, dużych vortalach o straszykach. Może za kilka miesięcy pojawi się to na Phasmodea.prv.pl - tak, tak... aby zbudować coś wyjątkowego i oryginalnego potrzeba czasu i pracy minimum kilkunastu hodowców.

Dlaczego sie czepiacie chlopaków ,skoro maja taki kaprys zrobic stronke terrarystyczna to niech robia i oby im to wychodzilo jak najlepiej ,czym wiecej takich stron tym lepiej a poza tym te strony ktore juz sa, niezadko sa tak obciazone ze nie mozna na nich normalnie funkcjonować.Sadze ze ci ktorzy czuja niechec do nowych stron poprostu sie boja konkurencji a to jest bardzo dobra zecz.NEWNEO mam nadzieje ze TERRAWORLD uda sie i bedzie najlepszy ze wszystkich a ci ktorzy mowia ze jest to zalosne sami sa zalosni .Pozdrawiam MasterMike (Sherdog)

nie lubie stron SZABLONOWYCH... to mi wyglada na jakis gotowiec. Juz lepsza badziewna stronka, na ktorej przynajmniej widac ze autor uczy sie htmla.

newneo: a co do liczby osob wchodzacych... to proponuje sie pochwalic tak za miesiac lub dwa jak wszyscy zapomna o tym linku. W momencie jak moja strona startowala mialem cos ponad 3tysiecy w ciagu miesiaca ... no a teraz jest 3razy gorzej.

Przepraszam chłopcze, ale pomyśl następnym razem co piszesz (Jeronimo). Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob. Nie muszę się uczyć html, bo ten język znam doskonale i z pewnością lepiej od Ciebie. A strony które nazywasz gotowcami i znajdują sie na wielu zagranicznych serwisach webmasterskich są przygotowywane między innymi przezemnie. Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob.

newneo napisał(a):

> Przepraszam chłopcze, ale pomyśl następnym razem co piszesz
    > (Jeronimo). Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje
    > umiejętności w ten sposob. Nie muszę się uczyć html, bo ten
    > język znam doskonale i z pewnością lepiej od Ciebie. A strony
    > które nazywasz gotowcami i znajdują sie na wielu zagranicznych
    > serwisach webmasterskich są przygotowywane między innymi
    > przezemnie. Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje
    > umiejętności w ten sposob.

- Nie pisz do mnie "chlopcze" ty gowniarzu bo z tego co widze w Twoim profilu (jesli dane sa prawdziwe) to jestes o wiele od mnie mlodszy.

- Dzieki za tego posta..
    > "Nie rzycze sobie by ktokolwiek obrazał mnie i moje umiejętności w ten sposob."
    dawno sie tak nie usmialem ROTFL :-)))

- Forum sluzy do wymieniania opinii na dany temat.... ja swoja wyrazilem. Nie powiedzialem ze jestes beznadziejny na maksa i nic nie umiesz - bo nie mam do tego prawa!!, nie moge Cie oceniac (bo niby jak).... ocenilem na forum strony internetowe Twoja strone ktora IMHO mi sie nie podoba.
    ... A Ty odrazu zaczales oceniac mnie.... zamiast oceniac innych zajmij sie dopracowaniem swojego super html'a ;P

Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów