Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: LUDZIE!!! PO CO NAM KOLEJNE FORA!!!

Mieszany widok

LUDZIE!!! PO CO NAM KOLEJNE FORA!!!

Bardzo dobrze, ze powstaja strony zwiazane z terrarystyka. Tylko pytam sie po co na kazdej z nich jest forum? PO CO? Np. na jakiejs terraworld.prv.pl czy jakos tak powstalo forum? Jakie byly zalozenia tej osoby? Chciales zostac moderatorem jakiegos forum? Wystarczy ze porozmawiasz z kims kto ustala to na terrarystyce czy terrarium to moze dostaniesz np w dziale foto czy w dzialach zwiazanych z kupnem czy sprzedaza. Nie ma przyszlosci w tym zeby na kazdej stronie powstawalo forum. Lepiej jest jak na jednym jest 300 osob stale udzielajacych sie niz na 10 forach po 30 osob. Niby swoje poglady wymienia ta sama liczba osob ale jak ktos chce szczegolowej odpowiedzi to bedzie musial napisac na kilka z tych forow, a ze nie wiadomo na jakim dostanie odpowiedz wiec napisze na wszystkie bo mu zalezy. Wystarczy, ze jest forum na terrarystyka i terrarium. Co prawda to drugie jest lepsze i mam nadzieje ze kiedys tylko ono bedzie a tamte poprostu zostanie zlikwidowane.

Zastanowcie sie zanim zalozycie kolejne forum.

Re: LUDZIE!!! PO CO NAM KOLEJNE FORA!!!

nie zalezało mi na byciu moderatorem. A odnosnie pytania się o moderowanie tego forum... Nie chce obrazac jego autorow, forum jest dobre, ale mi osobiscie jako uzytkownikowi nie przypadło do gustu, dlatego praktycznie nie odwiedzam go.... A pozatym jak ostatnio zauwazylem panuje tu niemiła atmosfera, wiele kłutni, i większosc osob jest nastawiona antypatycznie do ludzi ktorzy chcą w necie zrobic cos swojego i przyokazji przekazac częsc swojej wiedzy. Ja osobiscie nie widzę w tym nic złego, ale wielu z was tak. Przeciez to ze stworzyłem swoją strone w niczym nie zaszkoci temu portalowi, bo ten ma wyrobioną tak dobrą markę ze nikt kto go odwiedza nie przestanie odwiedzac jego jak i tego forum. A powstawanie takich malych serwisów jak terraworld.prv.pl , jedynie pomoże początkującym hodowcom, ktorzy i tak wkoncu trafią na to forum i bedą je odwiedzac systematycznie. Taka jest moja opinia na ten temat, i mam nadzieje, ze choc kilka z osob zmieni swoje zdanie... Pozdrawiam, newneo.

MataManX
    Guest

ross nie wiem co ci nie pasuje ale im więcej forów i stron tym większa wymiana doświadczeń będzie a nawet jak będzie wiele tych forów to więkrzość użytkowników będzie się udzielać na kilku tak jak urzytkownicy terrarium pojawiają się na terrarystyce i odwrotnie a pozatym nie wiem czemu chcesz aby forum na terrarystyce było zlikwidowane, ostatnio torche upadło ale to przez brak szybkiego serwera a skoro to forum jest takie najlepsze ( nic mu nie chcę zarzucać jest ok ) to czemu najpierw się dowiedziałem o tym na terrarystyce i dobry miesiąc byłem jego użytkownikiem i to właśnie jego użytkownicy mi pokazali tą terrarium.com.pl więc jeśli chcesz je likwidowac zlikwiduj też wszystkie fora, strony i w ogóle wszystko co nie ma adresu terrarium.com.pl

z kazdym po koleji sie po trochu nie zgadzam ))

ross - po co likwidowac ?! im wiecej tym lepiej , a w sumie i tak wszyscy korzystaja z tych 2 głownych i nikomu to nie przeszkadza !!!!

newneo - ja uwazam ze nie ma tu nie milej atmosfery !! mi sie tu np. bardziej podoba niz na terrarystyce (tam sie nawet nie zalogowalem) ale nie bluzgam tamtego forum !!! tutaj czasami dojdzie do wymiany zdani , a to dlatego ze tutaj jest wiecej urzytkownikow - a tam jest ich mniej i bardziej kameralnie dlatego bardziej spokojnie - takie jest moje zdanie

MataManX - ty sie dowiedziales o terrarium.com.pl na terrarystyce , a ja np. odwrotnie - i co ?! na tej podstawie chcesz oceniac ktore jest lepsze ?! bez sensu... zreszta zauwaz ze wiecej niz polowa urzytkownikow korzysta z tego i drugiego forum !

OGOLNIE JEST OK , JAK JEST !!!! ) niech kazdy robi co chce

Pozdrawiam ! Kuba

MataManX
    Guest

ja nie oceniam przecież napisałem że użytkownicy jednego się na drugim pojawiają zamiast sprzeczać się powinniśmy się połączyć aby te fora działały jak najlepiej i jak najwięcej było na nich doświadczeń nie wiem dlaczego ross chce likwidować inne fora jak dla mnie powinno być ich wiele

hehe - ja wlasnie tez nie wiem po co )

Pozdrawiam ! Kuba

Nie jestem przeciwnikiem powstawania wielu stron. Tylko chyba lepiej jest jak jest jedno ogromne forum i to na nim wszyscy rozmawiaja niz o tym samym temacie rozmawia sie na 5 forach. Wtedy nie trzeba przeglaac 5 stronek tylko wystarczy wejsc na jedna i juz sie ma wszystkei odpowiedzi.

MataManX
    Guest

ross zawsze będą duże i małe fora trzeba to dopuszczać do siebie jako prawidłowy stan rzeczy im więcej będzie forów tym bardziej wiedza się rozprzestrzeni a przecież użytkownicy forów nie żyją tylko na jednym więc żadne na tym nie traci a każde coś zyskuje im więcej tym lepiej a pozatym nie uda się stworzyć jednego forum co zadowoli wysztkich jakby się tak dało to by nie było terraworld.prv.pl terrarystyka.com.pl ani terrarium.com.pl tylko jedna strona z forum

I uważasz ze tym jednym istniejącym forum powinno byc własnie to? ehh... Twoj pomysł jest bardzo zły, wręcz beznadziejny. Na takim forum zapanuje straszliwy haos, który wg. juz daje się we znaki tutaj i jest to spowodowaną zbyt duzą liczbą uzytkowników. Uważam, ze powinno być tyle for dyskusyjnych na ile będą mieli ochote ich tworcy. A to sami terrarysci zadecydują czy chcą je tworzyc i ktore z nich będą odwiedzac, a nie ty za nich. Jesli tobie się to nie podoba to zachowaj to dla siebie i najzwyczajniej w swiecie w przeglądarce wpisuj jedynie adres terrarium.com.pl. Pozdrawiam, newneo.

Chyba mnie przekonaliscie. Jednak przy duzej ilosci forum moze dojsc do tego ze na jakas odpowiedz bedzie sie czkeac bardzo dlugo.

Uprawnienia umieszczania postów