Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: co sadzicie??

co sadzicie??

postanowilem sie pouczyc flash'a ale mniejsza o wiekszosc stworzylem wlasnie projekt stronki powiedzcie co o tym sadzicie i ewentualnie dajcie mi jakies pomysly co tam mozna jeszcze zmienic, ewentualnie jaka animacje wstawic oto adres http://members.chello.pl/h.skiba/index2.html

ps. Pytanie do Jeronimo czy stronka dziala w nn

Re: co sadzicie??

fajna grafika - dobrze zrobiona stronka

Wow niezle. Nawet dźwięk jest jak się mychą jeździ...Uzupełnij działy i będzie świetna stronka, serio.

hehe z tym pytaniem koksik to masz racje też jestem ciekawa. ladnie sie prezentuje, odcina sie wyraznie od monotonnego wygladu wiekszosci szkieletowych, x/dh/htmlowych stron, przyciaga uwage.
    tak subiektywnie wole wystroj minimalistyczny, a do eksploatowania flasha (choćby w sferze mrzonek, np ja sie do f. nie nadaje, polecam www.overage4design.com/o4d.html spróbujcie przejsc do końca..

dzieki niedlugo pododaje opisy i ja dokoncze, dzieki za opinie pozdro

marcin a mnie dalej nie chodzi twoja stronka no niewiem o co biega. a jakbys znowu potrzebowal tlumacza do stronki, to od razu zwracaj sie do starej cioci double ;-))))

double ale tekst bedzie ten sam bo co tu nowego wymyslac poprostu nowa szata graficzna

Trunks
    Guest

ale ładny napis ten u góry, ciekawe jak żes go zrobił DDDD

skoro chcesz byc slawny, to ci pomoge

TEN NAPIS TO BARDZO PROSTA SPRAWA, NAPISALEM MEILA DO TAKIEGO "DROBNEGO PIJACZKA", KTORY SCIAGNAL SOBIE XARE WEBSTYLE 4.0 WERSJE DEMO I POPROSILEM ZEBY MI WALNA KILKA NAPISOW NO I SIE ZGODZIL, JAK JESTES ZAINTERESOWANY TO PODAJE CI DO NIEGO MEILA trunks@emiasto.com.pl

Trunks
    Guest

O nieeeee, ja tego nie robie na zamówienie
    Pragne dodac iz współpracujemy z koksikiem nad new stroną ;-) żebys nie zapomniał, tej

Uprawnienia umieszczania postów