Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: agamki brodate po 45 zł

Mieszany widok

zbimaz
    Guest

agamki brodate po 45 zł

Sprzedam 12- 13 cm agamki brodate, dobrze karmione i trzymane pod UV . Dla zainteresowanych zdjęcia agamek i ich rodziców.

Cena agamek to 45 zł

Do sprzedania łacznie 9 szt

Odbiór najlepiej osobisty ( okolice Krakowa) lub PKP

Proszę o kontakt na adres:

agamki@mazcom.pl

Ika10
    Guest

Re: agamki brodate po 45 zł

wyslij mi fotki agamek bo wezme jedna sztuke na ika1010@op.pl

Ika10
    Guest

chcesz sie moze zamienic za pajaki takie jak kedzior 3 szt L5 i 2 szt parachybany L1

lipton
    Guest

sory ze sie wtracam , ale to jest psucie rynku , byc moze robisz to nieswiadomie

zbimaz
    Guest

Witam Lipton rozmawiałem z tobą na temat sprzedaży agamek ale już nabyłeś kolorki. Muszę sprzedać te co mam bo wolę żeby je ktoś miał niż żeby się zmarnowały. Wiem jaka jest teraz sytuacja na rynku z agamami i dlatego w najbliższym czasie nie będę dopuszczał samca do samicy aż sytuacja się ustabilizuje. Te jajka są trzecie z rzędu które zniosła samica już bez samca, były w inkubatorze i się małe wykluły. Przepraszam wszystkich którzy żyją ze sprzedaży takich zwierzaków ale naprawdę muszę je sprzedać a nikt z hurtowników ich nie chciał kupić więc z tąd taka cena

Ika10
    Guest

jaka jest sytuacja na rynku bo nie rozumiem zbyt duzo jest agamek czy co ile chcesz za 5 sposcisz cos z ceny ??

Nazar
    Guest

popatrz na ilosc ofert mlodych agam i odpowiedz sobie na pytanie

isia
    Guest

A ja tam uważam, że dobrze, że taką cenę dał. Cena też zależy od miejscowości...... jakby nie patrzył np. w wawie ja szukam już agamki tych rozmiarów jakiś miesiąc na towarzysza dla mojego maluszka, którego wzięliśmy ze stada i teraz jest smutny. Nie znalazłam jeszcze nic poniżej 220 zł i to naprawdę zwierzaki pozostawiały wiele do życzenia.......No moze nie zwierzaki tylko ich "właściciele" i warunki w jakich przebywały. Ostatnio miałam okazję oglądac agamkę około 13 cm za 183 zł : nie była trzymana pod uv a jako podłoże miała karmę dla ptaków. Wyglądała jak połamane kości obciągnięte skórą!
    Więc dlaczego nie miałabym móc kupić agamki za 45 zł zdrowej od odpowiedzialnego właściciela??
    A tak na marginesie nie wydaje mi sie zeby to było psucie rynku. To jest poprostu dyktowanie cen konkurencji
    Chcesz się utrzymać musisz miec konkurencyjne ceny ;p bla bla bla

Adamek
    Guest

isia zrozum że na tym forum sa osoby które żyją z handlu zwierzętami, to chyba nic dziwnego. Tłumaczenie ceny : "Chcesz się utrzymać musisz miec konkurencyjne ceny" jest bez sensu. Jeśli amatorzy którzy nie żyją z handlu zwierzętami będą obnizać ceny a hurtownicy będą chcieli być konkurencyjni to za niedługo nie będzie osób rozmnażających i sprzedajacych młode zwierzęta. Pomyśl co będzie za rok jeśli tak będą z cen zchdzić !!
    Rok temu młoda agama kosztowała 120-140 zl a teraz ? 45 ? Co bedzie za rok ? Nikomu już nie bedzie sie chciało bawić w rozmnażanie gadów i sprzedawanie po 20 zł
    "nie wydaje mi sie zeby to było psucie rynku" a jak inaczej chesz to nazwać ? Dyktowanie cen ? to za kilka lat będzie można kupić gady jedynnie w sklepach nie powiem w jakim stanie, bo ktoremu hurtownikowi będzie sie chciało bawić w rozmnażanie ?

Gdanszczanka
    Guest

z drugiej zaś strony chce się pozbyć maluchów jak najszybciej to i taka cena. Wiemy dobrze że zbimaz nei bedzie mieć zawsze tych agamek wiec od czasu do czasu zejście z ceny nie powinno zbyt duzo namieszać, zresztą widac jakie jest zainteresowanie;/ zostały jeszcze jakies agamki?:P

Uprawnienia umieszczania postów