-
Re: www.terrarysta.kom.pl
1. Wydawca: Multico
Wydanie: Wyd. 1, 2001
Kategorie: popularnonaukowe, poradniki
Oprawa: okładka twarda
ISBN: 83-7073-180-5
16,5 x 21,5 cm, 62 s.
www.vivid.pl
2. Książek tego wydawnictwa miałem w ręku setki, ani jedna nie była przyzwoitej jakości. Poza tym nie czytuję poradników.....nawet, gdyby to była świetna pozycja to Multico zleca tłumaczenia kretynom. Przy najbliższej okazji przejrzę, ale wątpię abym zmienił zdanie - "rąbanka" mnie przekonuje....... Poza tym nie krytykuję książki - głównie krytykuję Twoją stronę.
3. Kisiel czytałem - faktycznie, tu mamy identyczne zdanie.......Ale to Ty masz ambicję robić opisy zwierząt a nie ja, tak więc może weź do ręki coś przyzwoitego - albo przetrzep strony www - na pewno będzie to lepsza podstawa do robienia opisów niż poradnik Multico. Chciałbym abyś mnie dobrze zrozumiał: link do Waszej strony pojawił się na forum dyskusyjnym, a więc dopuszczacie i przewidujecie komentarze - inni tego nie robią, więc innych złych stron nie komentuję. Waszą tak, bo wszedłem na nią z nadzieją, że czegoś się tam dowiem - niestety mocno się zawiodłem.......
4. To czy wieszczem jestem, czy też nie nie jest przedmiotem tej dyskusji, ale nawet jeśli bym był, to wątpię, abyś o tym wiedział - wieszcze nie publikują swoich utworów w poradnikach.......
Co mi się nie podoba na sronie?...:
...brak własnych doświadczeń, potworna stylistyka i chaos.... zwłaszcza ten pierwszy punkt, który powoduje, że opis jest 'suchy' - jest jednym z wielu identycznych.
Uprawnienia umieszczania postów