-
Samiec S.gastrica (imago)
Sprzedam samca imago Sphodromantis Gastrica.
Z góry uprzedzam jest to samiec o którym pisałem w dziale "modliszki"
ma niewielką dziurkę wygryziona przez samice w odnożu chwytnym, wielkości mniej więcej główki od szpilki.
Oczy : jedno oko ma "wciśnięte" drugie jest czarne ,nie plamka lecz cale czarne.
,ale nie jest ślepy ,przynajmniej tak mi się wydaje , umie polowac (jak każdy samiec mało jje).
Zapładniał dwie samice jedną jako zdrowy drugą już w tym stanie ,pierwszej nie zapłodnił i to ona go tak poturbowała.
nie ma problemów z polowaniem ani przyjmowaniem pokarmu z pensety.Ma dobrze rozwinięte skrzydła i potrafi latać (chociaż mi nigdy nigdzie nie poleciał ale lata w terra z kija na kij).
gwarantuje ,że jest dojrzały!!
Oprucz kontuzjii których wymieniłem ,nie ma żadnych wad... jest piękny ,brązowy wszystkie odnóża ma sprawne tzn. czasem jak poluje to łapie tylko jednym odnóżem chwytnym ,ale radzi sobie bez problemu ,a takie sytuacje zdażają sie tylko przy podowaniu pokarmu z pensety.
Wymieniłem wszystko aby nie było żadnych nieporozumień.
Cena do uzgodnienia ale myślę że 10zł +przesyłka będzie odpowiednią ceną ?
Samiec jest sprawny i płodny ,a jedynie te oczy wyglądają groźnie ,ale zapewniam ,że po tej kontuzjii żyje u mnie coś ponad 2tyg i nic mu nie jest. Sprzedaję go ponieważ już nie jest mi potrzebny 
-
Re: Samiec S.gastrica (imago)
lawa odezwij sie do mnie na gg.
Uprawnienia umieszczania postów