-
Re: www.terrarystyka.pl, co się dzieje?
czyli wszystko jasne ty piszesz bajki o mnie i moich zwierzetach ktore "polecialy" i ze na dodatek je opisuje... a ja pisze bajki o twojej szopce... widzisz co sie dzieje jak sie słucha plotek.
"nawet kupione na miejscu - przechodza u mnie przynajmniej 14dniowa kwarantanne wewnetrzna"
co do tej kwarantanny, to prosze piotrze nie wciskaj mi kitu... dobrze wiem jak przyjezdzales do wawki i jak zwierzeta rozwoziles po sklepach... Felsumy z czerwonymi roztoczami, agamy czerwonogłowe ktore po 2 dniach leciały przez pasożyty. wiem ze to nie twoje transporty ale sam dobrze wiesz, jaka one kwarantanne przeszły, jezeli juz sobie conieco tłumaczymy, to nie okłamuj mnie, ani innych ktorych. ew. topic mogl zainteresowac - to akurat wiem ze nie sa ploty, bo mialem okazje obejrzec fotki z sekcji agamki, a roztocza na felciach.... hehehe, nie sa dla mnie czyms dziwnym, a jednak wierze wetom w sklepie, ktorzy tych felsum od ciebie nie przyjeli.
a z czechami, eheheh, nigdy na giełde do nich nie trafilem, choc przyznam ze ceny maja interesujace i juz mialem wyrobiona kwarantanne na czechy... (znow mi zarzucasz cos co ci sie pewnie przysnilo) albo gdzies uslyszales ... nie zapomnij wyrobic nowego paszportu, jadąc do czech...
Uprawnienia umieszczania postów