Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Owady- eksperyment

Mieszany widok

Dark Raptor
    Guest

Owady- eksperyment

Odpalam stronkę o owadach. Na razie powstawała przez dwa dni więc wiele działów jeszcze nie działa lub nie jest rozbudowana. Chciałbym ją trochę usprawnić więc wszelkie komentarze byłyby bardzo pomocne.

Link:
    http://republika.pl/owady_i_nie_tylko/

Z góry dziękuję za wszelkie konstruktywne uwagi.

Dark Raptor
    Guest

Re: Owady- eksperyment

Aha! To co zamierzam w najbliższym czasie. Mam zamiar zmienić systematykę wg. nowego standartu (wywalam apterygota), rozszerzę opisy rzędów dowalę kilka rodzin. Dorzucę trochę fotek z natury (ciągle w robocie) i rysunków do działu anatomii (trzeba robić ręcznie), zamierzam rozszerzyć dział hodowlany o dokładniejsze opisy. Cały czas odłogiem leży dział z moją pracą (tym zajmę się na koniec). Wydaje mi się, że muszę trochę zmienić układ podstron, może strona będzie bardziej czytelna.

Strona bardzo ciekawa i super zdjęcia ;] ( nie wiem ale chyba tło nawala raz pojawia się potem znika potem pojawia) nie chcesz może troszkę sprzedać karaczanów i chrząszczy ? daj znać ;]

ja tam zawsze byłam i bede fanką Raptora i jego uroczych robaczkow, dlatego trzymam kciuki za dalsza rozbudowa!!
    (najfajniejsze sa te ktore jedzą wlosy :])

Strona skromna, ale dotychczasowe posty budzą mój zachwyt - połacz jedno z drugim i będzie świetnie. Otwiera się i działa nieźle - z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy............... Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz.

Dark Raptor
    Guest

Zwierzynę sprzedaję zawsze bezpośrednio, jeszcze nic nie wysyłałem pocztą. Może wkrótce zmienię nawyki, ale lubię być pewną firmą i dostarczać żywe okazy klientom (co nie zawsze jest pewne przy przesyłkach, zwłaszcza zimą). Jeśli bywasz w Warszawie daj znać.

bardzo fajna strona! A najlepsza jest miłosc rodzicielska mącznika młynarka ktorą tez muszę niestety czasami obserwowac u swoich robali..

Dark Raptor
    Guest

Oki, wrzuciłem systematykę chrząszczy. Po efekcie sądzę, że będę musiał ją rozbić na podstrony (chyba, że potrzebujecie trochę cwiczeń rąk w jeździe figurowej myszką na podkładce
    W przyszłym tygodniu powinienem dorwać cyfrówkę i wzbogacić trochę materiał fotograficzny. Martwi mnie ilość miejsca, bo chciałem dorzucić filmy. Chyba okroję rozdzielczość i rozmiar fotek. Może w ten weekend rozwinę trochę opisy w dziale hodowlanym.

Uprawnienia umieszczania postów