Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: TERRARYSTYKA ALTERNATYWNA :))))

Mieszany widok

TERRARYSTYKA ALTERNATYWNA :))))

Mamy już do dyspozycji muzykę alternatywną, medycynę alternatywną, alternatywne formy sztuki i kontaktu, ale do tej pory nikt nie pomyślał o alternatywie dla terrarystyki, aż po dziś dzień (częściowo z przymusu naukowego)...

Zatem jeśli jesteś wędrowcem pograniczy, poszukującym nowego wymiaru pośród zakorzenionych w społeczeństwie stereotypów.

Jeżeli wykraczanie poza utarte granice, nie jest ci obce, a pojęcie ekstremum możliwości jest nazbyt abstrakcyjne, lub jeśli myślisz, że wiesz wszystko na temat terrarystyki to zajrzyj na tę oto skromną stronkę

<HR>
    <A HREF>pikucha.fm.interia.pl</A>
    <HR>
    ps. stronka zawiera materiały o znikomych walorach dydaktycznych i powstała we wczesnych godzinach porannych pod wpływem całej gamy środkow odurzających jak np. wyeksploatowane skarpety, woń słoika po ogórkach kiszonych, przeceniona żywność z hipermarketu itd.

Re: TERRARYSTYKA ALTERNATYWNA :))))

Tak trzymac! Mała dawka absurdu i znowu chce sie zyc! )) Rozłozyla mnie budowa paprocha.
    Ja kiedys tutaj na forum opisywalem hodowle patykow, ktore doskonale upodabniają sie do patyczakow, oraz doswiadczenia w hodowli kamieni polnych :]

polecam dział budowa terrarium, oczywiście w zupełnie innym wymiarze aniżeli w pozostałych podręcznikach, do tej kunsztownej dziedziny ))

ps. właśnie na uczelni próbują nam podstawy PHP wpoić, tak więc wkrótce można się forum i koszyczka spodziewać...

ps. ale najpierw muszę się wreszcie tych <A HREFÓW> nauczyć, bo znów spartoliłem... ))

Jeśli, chęć rozwoju i udoskonalania tego portaliku, przezwycięży nasze wpojone z mlekiem matki lenistwo i odrazę do podejmowania jakichkolwiek działań na poczet edukacji i wykształcenia, współpraca ludzi zupełnie nie światłych będzie mile widziana... ))

pozdrawiam wszystkie ponadźwiękowe żółwioloty i wyemancypowane sałaty...

heheh, powinni ci za to dac nobla za opisanie tych pospolitych i niestety niedocenianych gatunkow, chyba wyprzedam wszystkie zwierzaki i bede chodowac papuchy i klaptuchy czy mozna je trzymac razem?:P

Doskonałe. Przypomina mi taki kabaretowy numer o hodowli piereczatek, też naturalnie wykoncypowanych "na potrzeby"; nawet któregoś z ostatnich wieczorów powtarzali w radiowej jedynce. Dzięki szczerym śmiechem :-) Czekam na większą porcję skarpecianych fotografii.

Dark Raptor
    Guest

To jest piękne )))
    Właśnie niedawno odkryłem kilku nowych przedstawicieli, nieznanych nauce, za moim łóżkiem i pod biurkiem. Są niesamowicie agresywne i wydzielają dziwny zapach (oraz skrzypiące dźwięki).

Tak trzymać!!!!!! Absurd wiecznie żywy ))))))

fabulous tego nam trzeba bylo... to jest moj ukochany typ humoru... absurd na absurdzie absurdem pogania wsparty erudystyczna wiedza i elokwencja :>

najlepsze jeste wg mnie to :

"Dla hahmentów jako wybornych lotników, proponujemy umieścić w terrarium wiele elementów (takich jak półki skalne), na których hahment mógłby osiąść podczas przerwy w eksploracji przestworzy. Na górną ściankę naklejamy zdjęcie nocnego nieba, co zachęci zwierzaka do aktywności ruchowej. Na boczne rozwieszamy zdjęcia wykonane z lotu ptaka (np. duże metropolie), natomiast na podłożu rozkładamy kawałek dobrze oświetlonej punktowo, twardej tektury, którą zwierzak wykorzysta jako pas startowy. W celu sztucznego wygenerowania ciepłych prądów powietrza, możemy zastosować suszarkę do włosów, jednak pamiętajmy, aby używać jej z rozwagą, gdyż za długi czas podgrzewania może skończyć się tragicznie dla naszego hahmenta."

przewspaniała strona...
    mam nadzieję, że z czasem zaczniesz dodawać/odkrywać nowe gatunki

Coś chyba nie działa. Nie działa link, a na ręczne wpisanie dostaję odpowiedź, że adres nie istnieje. Czyżby tak świetna strona została zlikwidowana po dwóch tygodniach?

Uprawnienia umieszczania postów