-
TERRARYSTYKA ALTERNATYWNA :))))
Mamy już do dyspozycji muzykę alternatywną, medycynę alternatywną, alternatywne formy sztuki i kontaktu, ale do tej pory nikt nie pomyślał o alternatywie dla terrarystyki, aż po dziś dzień (częściowo z przymusu naukowego)...
Zatem jeśli jesteś wędrowcem pograniczy, poszukującym nowego wymiaru pośród zakorzenionych w społeczeństwie stereotypów.
Jeżeli wykraczanie poza utarte granice, nie jest ci obce, a pojęcie ekstremum możliwości jest nazbyt abstrakcyjne, lub jeśli myślisz, że wiesz wszystko na temat terrarystyki to zajrzyj na tę oto skromną stronkę 
<HR>
<A HREF>pikucha.fm.interia.pl</A>
<HR>
ps. stronka zawiera materiały o znikomych walorach dydaktycznych i powstała we wczesnych godzinach porannych pod wpływem całej gamy środkow odurzających jak np. wyeksploatowane skarpety, woń słoika po ogórkach kiszonych, przeceniona żywność z hipermarketu itd.
-
-
Re: TERRARYSTYKA ALTERNATYWNA :))))
polecam dział budowa terrarium, oczywiście w zupełnie innym wymiarze aniżeli w pozostałych podręcznikach, do tej kunsztownej dziedziny
))
ps. właśnie na uczelni próbują nam podstawy PHP wpoić, tak więc wkrótce można się forum i koszyczka spodziewać...
ps. ale najpierw muszę się wreszcie tych <A HREFÓW> nauczyć, bo znów spartoliłem...
))
-
Jeśli, chęć rozwoju i udoskonalania tego portaliku, przezwycięży nasze wpojone z mlekiem matki lenistwo i odrazę do podejmowania jakichkolwiek działań na poczet edukacji i wykształcenia, współpraca ludzi zupełnie nie światłych będzie mile widziana...
))
pozdrawiam wszystkie ponadźwiękowe żółwioloty i wyemancypowane sałaty...
-
heheh, powinni ci za to dac nobla za opisanie tych pospolitych i niestety niedocenianych gatunkow, chyba wyprzedam wszystkie zwierzaki i bede chodowac papuchy i klaptuchy
czy mozna je trzymac razem?:P
-
Doskonałe. Przypomina mi taki kabaretowy numer o hodowli piereczatek, też naturalnie wykoncypowanych "na potrzeby"; nawet któregoś z ostatnich wieczorów powtarzali w radiowej jedynce. Dzięki szczerym śmiechem :-) Czekam na większą porcję skarpecianych fotografii.
-
To jest piękne
)))
Właśnie niedawno odkryłem kilku nowych przedstawicieli, nieznanych nauce, za moim łóżkiem i pod biurkiem. Są niesamowicie agresywne i wydzielają dziwny zapach (oraz skrzypiące dźwięki).
Tak trzymać!!!!!! Absurd wiecznie żywy
))))))
-
fabulous
tego nam trzeba bylo... to jest moj ukochany typ humoru... absurd na absurdzie absurdem pogania wsparty erudystyczna wiedza i elokwencja :>
-
najlepsze jeste wg mnie to :
"Dla hahmentów jako wybornych lotników, proponujemy umieścić w terrarium wiele elementów (takich jak półki skalne), na których hahment mógłby osiąść podczas przerwy w eksploracji przestworzy. Na górną ściankę naklejamy zdjęcie nocnego nieba, co zachęci zwierzaka do aktywności ruchowej. Na boczne rozwieszamy zdjęcia wykonane z lotu ptaka (np. duże metropolie), natomiast na podłożu rozkładamy kawałek dobrze oświetlonej punktowo, twardej tektury, którą zwierzak wykorzysta jako pas startowy. W celu sztucznego wygenerowania ciepłych prądów powietrza, możemy zastosować suszarkę do włosów, jednak pamiętajmy, aby używać jej z rozwagą, gdyż za długi czas podgrzewania może skończyć się tragicznie dla naszego hahmenta."
przewspaniała strona...
mam nadzieję, że z czasem zaczniesz dodawać/odkrywać nowe gatunki 
-
Coś chyba nie działa. Nie działa link, a na ręczne wpisanie dostaję odpowiedź, że adres nie istnieje. Czyżby tak świetna strona została zlikwidowana po dwóch tygodniach?
Uprawnienia umieszczania postów