-
Re: Pomoc??
Co do mnie, to uwazam, ze powinienes zrobic co Ci sie podoba, ale wiedz, ze ciezko bedzie znalezc chetnych do pomocy, chociaz kto wie 
Zeby to bylo cos powaznego, to potrzeba czasu, pracy i kasy.
Wiekszosc mikrostronek terrarystycznych nie wiedzie sobie latwego zycia.
Jedynie nielicznym udaje sie cos osiagnac. Jest tak dlatego, ze prawie wszyscy terrarysci skupiaja sie na terrarium i terrarystyce. Widzialem pare bardzo dobrych stron terrarystycznych, ale ich wlasciciele nagle przestawali je aktualizowac i sam wiesz... wszystko padlo.
Ja tez bylem na poczatku napalony taka idea super-arachnologicznej stronki i moze nawet zabiore sie za to, ale na pewno nie wczesniej niz za pare(nascie) miesiecy, dopoki nie bede mial wszystkich potrzebnych informacji i zgromadzonych materialow. I oczywiscie nie licze na jakikolwiek odzew, bo pewnie bedzie to tylko kolejna zwykla strona w sieci.
-
Według mnie, jesli moglbym cos zasugerowac przydatna byla by polskojezyczna strona ze szczegolowymi informacjami o danych gatunkach, doswiadczeniami hodowlanymi, bardziej szczegolowe forum (podzielone np. na gatunki), przerozne zdjecia i filmiki, mniej lub bardziej szokujace. To tylko moja sugestia ...
pozdrawiam
-
HAHHAHHAHHAHA Chcesz zrobis strone ale wszystko niech napsize kto inny! To co ty zrobisz? Buahah?
Uprawnienia umieszczania postów