-
Pomoc??
Hej zamierzam zrobić stronkę o pająkach i mam w zwiazku z tym pytanie.
Czy nie byłby ktoś zainteresowany współpracą na tej stronie (pisanie tekstów np. opisy gatunków, newsy itd.)??
-
Re: Pomoc??
Witam.
Podaj więcej szczegolow co planujesz. Cos w stylu calej masy innych stronek o pajaczkach?
-
przepisywanie opisow z innych stron ???
-
Nie wiem po co kolejna stronka, ale jesli masz czas...
-
chyba ze napiszesz tam nie tylko opisy pajakow z innych stron ale i wlasne doswiadczenia i spostrzezenia-zobacz ile jest pytac na forum o ktorych nie pisze nic w faq ani w opisie o pajaku.takie z zycia wziete a nie z ksiazki.
-
No no, ja planuje swoja stronke (w zasadzie to siedze juz nad nia ponad miesiac), mam tez wykupiona domene. Co, niepotrzebna? Nikt nie zagladnie? Dodam, ze znajda sie tam moje doswiadczenia, historie, co zmalowaly moje pajaki, zdjecia TYLKO i wylacznie moich pajakow oraz opisy (nie tabelki) WSZYSTKICH gatunkow, ktore mam obecnie w hodowli wraz ze zdjeciami (a jest ich prawie 80 gatunkow).... Stronka ruszy zaraz po moim slubie za dwa miesiace. Ale jezeli jest niepotrzebna, to sprzedam te moja domene.......
-
No co ty Awi, to jest to czego potrzeba, zdjęcia, doswiadczenia, i dobre opisy a jak znam zycie na twojej stronce takie bedą.
-
-
Avi chodzi mi o to ze dosc jest stronek typu, strona glowna, opisy i fotki.
Mysle ze MIRO ze swoim niewielkim doswiadczeniem(bez obrazy) zrobi wlasnie taka strone.
Brakuje na tych wszystkich stronach wlasnie tego o czym mowisz. Ciekawych historii, nietypowych zachowan itd.
Powodzenia w zrobieniu czegos ciekawego
-
Awi, a jaka domene sobie kupilas? =)
Twoj sajt bedzie dynamiczny?
Uprawnienia umieszczania postów